Postet nga: Adnan Murtezi

Përfundon gjykimi në rastin e shpëthimit të lokalit ‘Riza Hair Salon’ – Çka thanë të akuzuarit?

Ka prekur fundin gjykimi ndaj 11 të akuzuarve për rastin e shpërthimeve në lokalin e bererit “Riza Hair Salon” dhe “Missini”, me dhënien e fjalëve përfundimtare ...

Mungon një i akuzuar dhe një avokat, dështon seanca për shpërthimin në lokain 'Riza Hair Salon' dhe 'Missini'

Ka dështuar mbajtja e seancës gjyqësore lidhur me rastin e shpërthimit në lokalin e berberit “Rizza Hair Salon” dhe “Missini”.

Çka deklaruan në gjykatë katër të akuzuar për hedhjen e granatave në lokalet ‘Riza Hair Salon’ dhe ‘Missini’

Në Gjykatën e Prishtinës ka vazhduar gjykimi ndaj njëmbëdhjetë të akuzuarve për rastin e shpërthimit në lokalin e berberit “Rizza Hair Salon” dhe lokalin “...

Gjykimi për shpërthimin në lokalin e berberit, polemika për dëgjmin e përgjimeve

Gjykimi ndaj 11 të akuzuarve për rastin e shpërthimit në lokalin e berberit “Rizza Hair Salon” dhe “Missini” në  fazën e administrimit të provave materiale ka hasur me ...

Gjykimi i 11 personave për hedhjen e granatave në lokalet “Riza Hair Salon” dhe "Missini", gjyqtarja e përjashton nga seanca njërin të akuzuar

I akuzuari për krim të organizuar dhe për veprën tjetër penale - veprime përgatitore për vrasje të rëndë, Fidan Cakolli, në seancën ...

VIDEO - Përplasja në gjykimin për sulm me granata në lokalin e berberit Riza

Në Gjykatën e Prishtinës, 11 të akuzuar janë ulur që të përballen me akuzat që prokuroria po u vë në barrë lidhur me rastin kur dy lokalet “Riza ...