shkelje e te drejtave te puntorit

  • Prishtinë
  • Mashtrim
  • Inspektoriat

Pershendetje, dSot kishte me qene dite feste zyrtare ne te gjithe Kosoven por ne si firme nuk e gezojme kete te drejte, dhe nuk eshte rast i izoluar. Ju lutem te merni masat e duhura dhe te intervenoni ne kete rast. d

2 muaj më parë

HULUMTIMET

Raporti

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend