kompania

  • Prishtinë
  • Tjetër
  • Polici

Kam qene punetor ne kompanine dnen menaxhimin e dAksidenti qe ndodhi pritej, cdo veture e kompanise sa kam qene aty ka qene ne gjendje te mjerueshme, pervec veturave te pronareve. Shume vetura pa regjistrim e sigurim, per goma e gjendje teknike mos te flas. Tmerr. Jam detyruar te nderroj punen vetem shkaku i kesaj. E vleresova se nuk duhet ta ve bast jeten time dhe te tjereve cdo dite te jetes.

4 muaj më parë

HULUMTIMET

Raporti

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend