plaqkitje

  • Mitrovicë
  • Mashtrim
  • Arsim

une qe po ju shkruaj nga mergimi u detyrova me ju shkru me gjithse po me vjen shum keq qe po ju shkrua . Para nji jave u mora vesh me nji fard

Mesazhi i mbylljes së raportit

Raporit nuk ka mundur te verifikohet ne mungese kontaktesh dhe te dhenash 
5 muaj më parë

HULUMTIMET

Raporti

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend