array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(34) "https://kallxo.com/gjate/hulumtim/"
 }
}

Skandali i konkursit në Ndërmarrjen e Prishtinës, dyshohet se testi rrodhi para se të mbahet

Një fotografi është bërë sebep që të anulohet konkursi për punësimin e një fotografit në Ndërmarrjen Publike Banesore.

Familjarja e këshilltares së Haradinajt punësohet inspektore në ATK

Herolinda Reshitaj Selimaj, familjare e Albena Reshitaj, këshilltare e kryeministrit, është në mesin e 20 personave të punësuar si inspektorë tatimor në Administratën Tatimore të Kosovës.

Aleksandër, Roboti: Lufta në Twitter për Shpirtin e Maqedonisë

Nga 'përdoruesit fantazmë' te 'botët cyborg', një hulumtim i BIRN tregon se si nacionalistët në Maqedoninë e Veriut, Greqi dhe më tutje po lëshojnë ushtritë ...

Armët serbe u përdorën kundër protestuesve në Bagdad

Autoritetet irakiane thonë se ata nuk patën asnjë rol në importimin e granatave të gazit lotsjellës të gradës ushtarake të përdorura nga forcat irakiane kundër ...

Drejtësi e verbër për fëmijët e trafikuar romë të Rumanisë

Prokurorët rumunë mendonin se kishin një çështje të thjeshtë kundër udhëheqësve të dyshuar të një prej rrjeteve më të mëdha të trafikimit të fëmijë...

OShP-ja ia ndalon pjesëmarrjen në tender kompanive që dyshohen për falsifikim

Gjykata e tenderëve e ka diskualifikuar për 6 muaj nga pjesëmarrja në tenderë kompaninë “Fadi Com”, e cila dyshohet se ka dorëzuar të falsifikuar vërtetimin tatimor ...