Puntore pa kontrata

 • Prishtinë
 • Tjetër
 • Inspektoriat

Sot degjova se puntoret e nn ne Lipjan punojne pa kontrata pune, pa orar te caktuar, dhe nuk paguhen per tejkalimin e oreve javore(40 ore), punojne edhe te shtuneve. Ajo qe me beri pershtypje eshte qe punedhenesi pasi qe nuk kane kontrata i kercenon qe nese nuk jane te kenaqur ja ku e keni deren(duke aluduar qe te shkojne ne shtepi).Deshta t'ju drejtohem juve duke pasur se jeni me te zeshem dhe ndoshta e zgjoni ariun(nn) nga gjumi i thelle.

Mesazhi i mbylljes së raportit

Lidhur me këtë raportim kemi njoftuar institucionin përkatës, Trupen Ekzekutive të Inspektoratit te Punës.
6 muaj më parë

HULUMTIMET

  Raporti

  by Kallxo
  NA NDIQNI

  Send this to a friend