nnVETEM ME NJE RENTGEN

 • Prishtinë
 • Tjetër
 • Shëndetesi

Te nderuar, nuk e di a jeni ne dijeni qe nnK funksionon vetem me nje RENTGEN te VETEM pasi qe ka mbi 2 jave qe RENTGENI I EMERGJENCES eshte prishur dhe te gjithe pacientat emergjent duhet te shkojne ne kliniken e kirurgjise per nje Rentgen. Kjo eshte absurde

6 muaj më parë

HULUMTIMET

  Raporti

  by Kallxo
  NA NDIQNI

  Send this to a friend