Postet nga: refuzim i paraburgimit

Rënia e kulmit nga objekti i ri i Komunës së Prishtinës, Prokuroria kërkoi ndëprerjen e masave të sigurisë ndaj të dyshuarve

Bekim Baftjaraj nga kompania “NBT ING” SH.P.K. dhe Ylber Jashari, zyrtar i Komunës së Prishtinës, janë dy personat e dyshuar nga Prokuroria për rastin e ...

Rasti i dhunës brenda familjes që përfundoi me vdekje, Apeli vërteton arrestin shtëpiak ndaj të dyshuarit

Rasti i dhunës brenda familjes që përfundoi me fatalitet në Shtime, ka marrë përgjigje edhe nga Gjykata e Apelit për masën e sigurisë ndaj Sh. ...

Refuzimi i paraburgimit për të dyshuarin e rastit të dhunës brenda familjes që përfundoi me vdekje, Prokuroria paralajmëron ankesë

Gjykata e Ferizajt e kishte refuzuar kërkesën e Prokurorisë për paraburgimin ndaj personit me inicialet Sh. K., cili i dyshohet për lëndim të rëndë ...

Rasti i dhunës brenda familjes që përfundoi me vdekje, refuzohet kërkesa për paraburgimin e të dyshuarit

Gjykata e Ferizajt e ka refuzuar kërkesën e Prokurorisë për paraburgimin ndaj personit me inicialet Sh. K., cili i dyshohet për lëndim të rëndë ...

Gjykata refuzoi kërkesën për paraburgimin e zyrtarit ATK-së, i dyshuar për kontrabandim të barnave nga Serbia

Zyrtari i Administratës Tatimore të Kosovës, i cili dyshohet se me veturë zyrtare po bartte barna me banderola të Serbisë, është lënë të mbrohet në liri nga ...