Postet nga: diar raçi

Gjykata e Prishtinës vendos ndaj të akuzuarve për rastin e shpërthimit në lokalin “Rizza Hair Salon” dhe “Missini”

Gjykata e Prishtinës i ka shpallur fajtorë 9 të akuzuarit për rastin e shpërthimit në lokalin “Riza Hair Salon” në Prishtinë dhe “Missini” në Mitrovicë të Jugut.

Drejt fundit gjyqi ndaj të akuzuarve për shpërthimet te lokalet "Riza Hair Salon” dhe "Missini"

Në Gjykatën e Prishtinës 11 të akuzuar janë ulur për t’i dhënë fjalët përfundimtare në procesin gjyqësor  lidhur me sulmin me granata dore ...

Mungon një i akuzuar dhe një avokat, dështon seanca për shpërthimin në lokain 'Riza Hair Salon' dhe 'Missini'

Ka dështuar mbajtja e seancës gjyqësore lidhur me rastin e shpërthimit në lokalin e berberit “Rizza Hair Salon” dhe “Missini”.

Çka deklaruan në gjykatë katër të akuzuar për hedhjen e granatave në lokalet ‘Riza Hair Salon’ dhe ‘Missini’

Në Gjykatën e Prishtinës ka vazhduar gjykimi ndaj njëmbëdhjetë të akuzuarve për rastin e shpërthimit në lokalin e berberit “Rizza Hair Salon” dhe lokalin “...

Gjykimi për shpërthimin në lokalin e berberit, polemika për dëgjmin e përgjimeve

Gjykimi ndaj 11 të akuzuarve për rastin e shpërthimit në lokalin e berberit “Rizza Hair Salon” dhe “Missini” në  fazën e administrimit të provave materiale ka hasur me ...

Gjykimi i 11 personave për hedhjen e granatave në lokalet “Riza Hair Salon” dhe "Missini", gjyqtarja e përjashton nga seanca njërin të akuzuar

I akuzuari për krim të organizuar dhe për veprën tjetër penale - veprime përgatitore për vrasje të rëndë, Fidan Cakolli, në seancën ...