array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(38) "https://kallxo.com/lista-e-donatoreve/"
 }
}

Lista e donatorëve

Kam nevojë për:

Veshmbathje

Emri: Hasan hasani
Telefoni: 049718409
Kontakti tjetër: Whatcap viber facebuk

Veshmbathje

Emri: Hasan Hasani
Telefoni: +38349718409
Kontakti tjetër: Viber whatsap
Disa lloje veshmbathjesh

Strehim

Emri: Ardi Gashi
Telefoni: 049471906
Kontakti tjetër: +38349471906
Komuna: Prishtinë
Komuna: Suhareke
Lokacioni: Studenqan
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 4

Tjetër

Emri: Ardi Gashi
Telefoni: 049471906
Kontakti tjetër: +3841

Strehim

Emri: Qazim Bajraktari
Telefoni: 00491728800320 dhe 0038349256408
Kontakti tjetër: Whats viber facebook
Komuna: Prishtinë
Komuna: Suhareke
Lokacioni: Samadraxhe km 7 magjistralja Suhareke Rahovec
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 5

Strehim | Tjetër

Emri: Shpat Neziri
Telefoni: 044564006
Komuna: Prishtinë
Komuna: Mitrovic
Lokacioni: Tek Stadioni Olimpik Adem Jashari
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 5
Vetem Strehim

Strehim

Emri: Blerim Morina
Telefoni: 044590778
Komuna: Prishtinë
Komuna: Kamenicë
Lokacioni: Fshati Topanicë
Numri i familjeve: 1

Strehim

Emri: Drin Alushi
Telefoni: +38345440520
Kontakti tjetër: Viber, whatsapp, facebook
Komuna: Prishtinë
Komuna: Lipjan
Lokacioni: Medvec/ 3km larg Airoportit te Prishtines
Numri i familjeve: 2
Numri i anëtareve: 10

Financa

Emri: Ilir Kastrioti
Telefoni: +4915902252776
Kontakti tjetër: +4915902252776

Financa

Emri: Genc Berisha
Telefoni: 049667152
300 eur ne muaj per 6 muaj per strehim...

Strehim | Ushqim

Emri: Bashkim Gashi
Telefoni: 044213331
Kontakti tjetër: Bashkim Gashi- Facebook
Komuna: Prishtinë
Komuna: Prishtine
Lokacioni: Mati 1
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 5-6

Strehim

Emri: Gentë Retkoceri
Telefoni: +38349441771
Kontakti tjetër: FB: Gentë Retkoceri Rrahmani; Whats app/Viber: +97450341075
Komuna: Prishtinë
Komuna: Prishtinë
Lokacioni: Mati 1
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 2 Prind dhe 2 bebe (e pershtatshme per femije deri 5 vjec)

Veshmbathje | Ushqim

Emri: SHFMU "Xhemail Mustafa", Prishtinë
Telefoni: 049 193 138
Veshje per femije dhe te rritur
Ushqim me afat te gjate

Veshmbathje | Ushqim

Emri: SHFMU "Xhemail Mustafa" , Prishtinë
Telefoni: 049 193 138

Strehim | Veshmbathje | Ushqim

Emri: Kallaba Guest House
Telefoni: +38345332574
Kontakti tjetër: petrit kallaba
Komuna: Prishtinë
Komuna: Kamenice
Lokacioni: Rogaqice
Numri i familjeve: 3-4
Numri i anëtareve: 15-20

Strehim | Ushqim | Financa

Emri: Besar Mersini
Telefoni: 049202333
Komuna: Prishtinë
Komuna: prishtine
Lokacioni: te shkolla teknika
Numri i familjeve: 2 ose 3
Numri i anëtareve: 10 ose 15
familejt qe i strehoj i mbaj edhe me ushqim

Strehim

Emri: Epir Berisha
Telefoni: +436706082660
Kontakti tjetër: +436706082660
Komuna: Prishtinë
Komuna: Prishtine
Lokacioni: Lagjia e Veterrnikut
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 6-7

Strehim

Emri: Agron kastrati
Telefoni: 044 298 644
Kontakti tjetër: +38344298644
Komuna: Prishtinë
Komuna: Drenas
Lokacioni: Drenas komoran
Numri i familjeve: 5/6
Numri i anëtareve: 5/6

Strehim

Emri: Petrit Hoxhaj
Telefoni: 049200440
Kontakti tjetër: 049200440 vin
Komuna: Prishtinë
Komuna: Prizren
Lokacioni: Vlashnje
Numri i familjeve: Nje Familjd
Numri i anëtareve: 5/7

Strehim

Emri: Petrit Hoxhaj
Telefoni: 049200440
Kontakti tjetër: 049200440 vib
Komuna: Prishtinë
Komuna: Prizren
Lokacioni: Vlashnje
Numri i familjeve: Nje familje
Numri i anëtareve: 5-6

Tjetër

Emri: Donjete Ahmetaj
Telefoni: +383 49 938-187
Kontakti tjetër: Ortomedica Hospital
Ofrojme trajtimin e rasteve ne nevoje per Ortopedi dhe Traumatologji

Tjetër

Emri: Nusret Miftari
Telefoni: +38349146449
Kontakti tjetër: Whatsapp,viber i njëjti nr.
Mund të dhuroj Gjak

Strehim

Emri: Aida Dobrunaj Morina
Telefoni: +38344570621
Kontakti tjetër: Aida Dobrunaj Morina
Komuna: Prishtinë
Komuna: Deçan
Lokacioni: Rruga Dobrunaj
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 6 persona

Tjetër

Emri: Fitim Badalli
Telefoni: 049321400
Kontakti tjetër: Fitim Badalli
Ofrojme sherbime FALAS fizioterapeutike dhe rehabilituese per personat e lenduar tek Ortomedica Prizren.

Strehim

Emri: Mehaz Neziri
Telefoni: 045 620 551
Kontakti tjetër: +4915754544954
Komuna: Prishtinë
Komuna: Prishtine
Lokacioni: Prishtina e re ,perball lagjes se nderkombetare
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 4

Strehim

Emri: Ylber Berisha
Telefoni: +41765729799
Kontakti tjetër: whatsapp viber
Komuna: Prishtinë
Komuna: Prishtine
Lokacioni: Kodra e trimave
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: qift me 2 deri 4 femij

Ushqim

Emri: Myhedin Ferizi
Telefoni: 004747462433
Miell

Tjetër

Emri: Bujar vokrro
Telefoni: 045 663 624
Kontakti tjetër: 045664

Strehim

Emri: Endrit Qarolli
Telefoni: +38344913645
Komuna: Prishtinë
Komuna: Prishtine
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: Deri n6

Financa

Emri: lis vula
Telefoni: +41767408197
Kontakti tjetër: Viber +38344940918
50 Euro

Strehim | Financa

Emri: Sami Boletini, Edonis Boletini
Telefoni: +41797162609 dhe +41797936824
Komuna: Prishtinë
Komuna: Istog
Lokacioni: Fshati Kerrninë
Numri i familjeve: 1
200 euro per cdo muaj deri ne vere 2020

Strehim

Emri: Dina spahiu
Telefoni: 0038349555283
Kontakti tjetër: Viber - 0038344399688
Komuna: Prishtinë
Komuna: Prishtine
Lokacioni: Vellushe
Numri i anëtareve: 5

Transport

Emri: Taxi Dallas
Telefoni: +38344240512
25 vetura dhe kombibusë

Strehim

Emri: Vladimir Shehi
Telefoni: 0686360785
Komuna: Prishtinë
Komuna: Peshkopi
Numri i anëtareve: 10

Strehim

Emri: Agron Behrami
Telefoni: +38349807700
Kontakti tjetër: +38349400470
Komuna: Prishtinë
Komuna: Podujevë, Kosovë

Strehim

Emri: Baki Abdullahu
Telefoni: +3834412854
Komuna: Prishtinë
Komuna: Prishtinë
Numri i familjeve: 2

Strehim

Emri: Valon Maxhuni
Telefoni: +38349888605
Komuna: Prishtinë
Komuna: Vushtrri, Kosovë
Lokacioni: Fshati Maxhunaj
Numri i anëtareve: 10

Strehim

Emri: Besim Reçica
Telefoni: +491624247926
Komuna: Prishtinë
Komuna: Lipjan, Kosovë
Lokacioni: Fshati Gllavicë
Numri i familjeve: 1

Strehim

Emri: Rrahim Kalludra
Telefoni: +38349263260
Komuna: Prishtinë
Komuna: Vushtrri, Kosovë
Lokacioni: Fshati Pantinë
Numri i anëtareve: 7

Strehim

Emri: Familja Ajrulli
Telefoni: +41488926437
Komuna: Prishtinë
Komuna: Gjilan, Kosovë
Numri i anëtareve: 10

Strehim | Ushqim

Emri: Hadis Arifi, Hoetl Vila Classic
Telefoni: +38972600000
Komuna: Prishtinë
Komuna: Ohrid, Maqedoni e Veriut
Numri i anëtareve: 30

Strehim

Emri: Arsim Vranovci
Telefoni: +38345287214
Kontakti tjetër: +4915224337292
Komuna: Prishtinë
Komuna: Suharekë
Lokacioni: Fshati Tërrnje
Numri i familjeve: 1

Ushqim

Emri: GUEST Prishtina
Telefoni: +38344600011
Shujta ditore, mëngjes, drekë dhe darkë FALAS

Strehim

Emri: Erblin Hoxha
Telefoni: +38349899119
Kontakti tjetër: Whatsapp, viber me nr te njejte
Komuna: Prishtinë
Komuna: Malisheve
Lokacioni: Fshati Bellanice
Numri i familjeve: 2
Numri i anëtareve: 10

Strehim | Veshmbathje | Ushqim

Emri: Kaltrina Morina
Telefoni: +383204829
Kontakti tjetër: Kaltrina Morina +38349204829
Komuna: Prishtinë
Komuna: Malishev
Lokacioni: Drenoc
Numri i familjeve: 1-3
Numri i anëtareve: 10-15

Tjetër

Emri: Kaltrina Morina
Telefoni: +38349204829
Kontakti tjetër: Kaltrina Morina

Strehim

Emri: Burbuqe Bakija Deva
Telefoni: +383 44 122 882
Kontakti tjetër: +383 49 624 607 (Viber, Whatsapp)
Komuna: Prishtinë
Komuna: Prishtine
Lokacioni: Rr."Shkodra" nr 14
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 4-5

Strehim | Veshmbathje | Ushqim | Transport

Emri: Egzon Zejnullahu
Telefoni: 049160479
Kontakti tjetër: Viber- +38349160479 Whatsapp- +38349160479
Komuna: Prishtinë
Komuna: Lipjan
Lokacioni: Banullë
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 5-6 anëtarë

Tjetër

Emri: Egzon Zejnullahu
Telefoni: 049160479
Kontakti tjetër: Viber-+38349160479

Strehim

Emri: Maliq Muharremi
Telefoni: +38345591883
Kontakti tjetër: Maliq Muharremi
Komuna: Prishtinë
Komuna: Shterpce
Lokacioni: Viqe
Numri i familjeve: 2

Strehim | Tjetër

Emri: Gjon Hyseni
Telefoni: 044 956 194
Kontakti tjetër: Facebook: Gjon Hyseni
Komuna: Prishtinë
Komuna: Peje
Lokacioni: Dardania 2
Numri i familjeve: 1-2 familje
Numri i anëtareve: 8-10

Strehim | Veshmbathje | Ushqim

Emri: Ilir Krasniqi
Telefoni: +383 49 394 486
Kontakti tjetër: + 383 44 826 151
Komuna: Prishtinë
Komuna: Fushë Kosovë
Lokacioni: Rruga Nënë Tereza. Fushë Kosov 200 m larg rrethit kryesor
Numri i familjeve: Nje familje
Numri i anëtareve: 5 deri 7 anëtar
Rroba te mbathura edhe mbulesa per fjetje
Ushqimet baz÷ sipas mundesiv edhe veshëmbathje

Strehim | Ushqim

Emri: Ilir Krasniqi
Telefoni: +383 49 394 486
Kontakti tjetër: + 383 44 826 151
Komuna: Prishtinë
Komuna: Fushë Kosovë
Lokacioni: Rruga Nënë Tereza. Fushë Kosov 200 m larg rrethit kryesor
Numri i familjeve: Nje familje
Numri i anëtareve: 5 deri 7 anëtar
Ushqimet baz÷ sipas mundesiv edhe veshëmbathje

Strehim

Emri: Familja qoli shijak 5 Anetar ka nrvoj per Strehim
Telefoni: Telefoni: 049440919
Komuna: Prishtinë

Tjetër

Emri: Hysni lestrani
Telefoni: 043-834 -711
Kontakti tjetër: Hysni lestrani
Strehim

Financa

Emri: Abdullah Abdullahu
Telefoni: +43676889053121
100€

Financa

Emri: Abdullah Abduu
Telefoni: 0043676889053131
100€

Strehim | Veshmbathje | Ushqim | Tjetër

Emri: Betim gerguri
Telefoni: 045624639 043787222
Komuna: Prishtinë
Komuna: Vushtrri
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 10

Strehim

Emri: Engjell Koca
Telefoni: +1 (203) 997-1932
Kontakti tjetër: Engjell Koca(Facebook)
Komuna: Prishtinë
Komuna: Gjakove
Lokacioni: 50500 Bishtazhin
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 6-8

Strehim | Ushqim

Emri: Florent Hoti
Telefoni: 0038345572358
Kontakti tjetër: viber
Komuna: Prishtinë
Komuna: Rahovec
Lokacioni: Ratkoc
Numri i familjeve: 2 familje
Numri i anëtareve: 10
sipas mundesive

Strehim | Ushqim | Financa

Emri: Bekim Krasniqi
Telefoni: 045110-015
Kontakti tjetër: Linku
Komuna: Prishtinë
Komuna: Prizren
Lokacioni: Ortakoll
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 4
Shportë familjarw
50€ për çdo muaj

Strehim

Emri: Lirigzon Demolli
Telefoni: 044231285
Kontakti tjetër: Lirigzon Demollli
Komuna: Prishtinë
Komuna: Kamenicë
Lokacioni: Kamenicë
Numri i familjeve: 4
Numri i anëtareve: 12

Strehim

Emri: Ylldrit Jakupaj
Telefoni: 044 334 367
Komuna: Prishtinë
Komuna: Prishtinë
Lokacioni: Prishtinë
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 6

Strehim

Emri: Tafil Gashi
Telefoni: 044 200 249
Komuna: Prishtinë
Komuna: Prishtinë
Lokacioni: Prishtinë
Numri i familjeve: 1 familje
Numri i anëtareve: 5-6 anëtar

Strehim

Emri: Kadri Sheqiri
Telefoni: 044 777 743
Komuna: Prishtinë
Lokacioni: Prishtinë
Numri i familjeve: 1 familje
Numri i anëtareve: 5-7 persona

Strehim

Emri: Gazmend Rashiti
Telefoni: 044 799 297
Komuna: Prishtinë
Komuna: Fushë Kosovë
Lokacioni: Fushe Kosove
Numri i familjeve: 3 familje
Numri i anëtareve: 10-15 persona

Strehim | Financa

Emri: Atdhe Belegu
Telefoni: +004793086584
Kontakti tjetër: Facebook, viber
Komuna: Prishtinë
Komuna: Pejë
Lokacioni: Në qendër të Pejës, afër Hotel Dukagjinit
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 5
Ndihmë financiare mujore deri në pranverë!

Strehim

Emri: Drilon Kryeziu
Telefoni: +38349262616
Kontakti tjetër: Drilon Kryeziu +38349262616
Komuna: Prishtinë
Komuna: Prishtinë
Lokacioni: Lagjja e Muhagjereve. Rr Lordi Bajron
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 4-6

Strehim

Emri: Rion Sadiku
Telefoni: +383 (44) 200 222
Kontakti tjetër: Facebook : Rion sadiku Whats app and Viber : +383 (44) 200 222
Komuna: Prishtinë
Komuna: Durres
Lokacioni: Qerret - ndodhet larg Durresit 16 km. Banesa eshte ne kompleksin “Dielli”
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 4-6

Strehim

Emri: Butrint M. Hajrizi
Telefoni: 044500100
Kontakti tjetër: 045907090
Komuna: Prishtinë
Komuna: Mitrovice
Lokacioni: Rr. Pajazit Boletini
Numri i familjeve: 1 familje
Numri i anëtareve: 6-8

Strehim

Emri: Elona Osmani
Telefoni: +383 49 599 020
Kontakti tjetër: +383 49 881 802
Komuna: Prishtinë
Komuna: Gjakove
Lokacioni: Rr.Mazllom Mejzini, Gjakove
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 8

Tjetër

Emri: Bujar Kasapi
Telefoni: 049274454
Kontakti tjetër: Bujar Kasapi, +38349274454
Vullnetar, me Fundjaven Ndryshe te Stacioni i Fundit i Tufines

Veshmbathje

Emri: Esa Vokshi
Telefoni: +4917643630336
Kontakti tjetër: Facebook ESA Vokshi dhe WhatsApp
Jan shum paketa 20-30 me Veshje etc. prej Germanis

Strehim

Emri: Labinot Dërmaku
Telefoni: +49 173 8593899/ 044 - 976742
Kontakti tjetër: 044 - 976742
Komuna: Prishtinë
Komuna: Dardanë
Lokacioni: Shipashnicë e Epërme
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 5

Financa

Emri: Fisnik krasniqi
Telefoni: 044868788
100 euro

Strehim

Emri: Fazli Bala
Telefoni: 0032 488 42 55 57
Kontakti tjetër: 0032 488 42 55 57
Komuna: Prishtinë
Komuna: skenderaj
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 5

Veshmbathje | Ushqim

Emri: Armend Qelaj
Telefoni: 049570560
Kontakti tjetër: 0038349570560
Veshmbathje, batanije
Rreth 90

Strehim

Emri: Besart Hoti
Telefoni: +38349547080
Komuna: Prishtinë
Komuna: Malisheve
Lokacioni: Carralluke
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: Deri 8-10

Strehim

Emri: Xhevahire Neziri Karameti
Telefoni: +38344922771 +38349753026
Kontakti tjetër: Facebook: Xhevahire Neziri Karameti, Viber: +38344922771
Komuna: Prishtinë
Komuna: Prishtine
Lokacioni: Dardania, Sheshi Bill Clinton
Numri i familjeve: 2
Numri i anëtareve: 8

Tjetër

Emri: Xhevahire Neziri Karameti
Telefoni: +38344922771

Strehim | Veshmbathje | Ushqim

Emri: AbetAvdyli
Telefoni: 045267114
Kontakti tjetër: Ajet Avdyli +41765220782
Komuna: Prishtinë
Komuna: Gjilan
Lokacioni: Dheu i brdhë
Numri i familjeve: 2
Numri i anëtareve: 10

Strehim | Veshmbathje | Ushqim

Emri: Diellza Selishta
Telefoni: 045885656
Kontakti tjetër: Diellza Selishta
Komuna: Prishtinë
Komuna: Gjilan
Lokacioni: Qendra e qytetit
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 5

Financa

Emri: Rexhep Alimehaj
Telefoni: 00491782847712
100 €

Strehim | Veshmbathje

Emri: Malsore
Telefoni: 044384426
Kontakti tjetër: +38344384426
Komuna: Prishtinë
Komuna: Ferizaj
Lokacioni: Fshati Dardani
Numri i familjeve: Nje familje
Numri i anëtareve: 10
Qka do qe eshte nevoja ndihmojm si per te rritur dhe femij

Strehim | Veshmbathje | Ushqim

Emri: Ylber Durmishi
Telefoni: 0038349449000
Kontakti tjetër: Viber
Komuna: Prishtinë
Komuna: Mitrovice
Lokacioni: Mitrovice
Numri i familjeve: Numri i familjeve: 1
Veshmbathje per femije dhe per rritur

Strehim | Ushqim

Emri: Egzon Rama
Telefoni: 049822129
Kontakti tjetër: +38349822129 viber
Komuna: Prishtinë
Komuna: Drenas
Lokacioni: Komoran
Numri i familjeve: Një Familje
Numri i anëtareve: Deri 10
Ushqim qysh shkojn racionet per nje familje

Transport

Emri: NPT AFMENA
Telefoni: 0038349585555
Kontakti tjetër: NPT "AFMENA" , HAN I ELEZIT , 0038349585555 Viber, Whatsapp
TRANSPORTI I NDIHMAVE ME KAMION DERI NE (27 TON)

Strehim | Veshmbathje | Ushqim | Transport

Emri: Besjana Thaçi
Telefoni: +38349540538
Kontakti tjetër: Besjana Thaçi
Komuna: Prishtinë
Komuna: Skenderaj
Lokacioni: Buroje
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 8-9

Strehim | Veshmbathje | Ushqim

Emri: Besjana Thaqi
Telefoni: +38349540538
Kontakti tjetër: Besjana Thaqi
Komuna: Prishtinë
Komuna: Skenderaj
Lokacioni: Buroje
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 8-9
Te gjitha
Te gjitha

Strehim | Ushqim | Transport

Emri: Kan metush
Telefoni: 0038975520444
Komuna: Prishtinë
Komuna: Stdeniqan
Lokacioni: Qendra rekreative sportive kitka paligrad
Numri i familjeve: 15
Numri i anëtareve: 50

Strehim | Ushqim | Transport

Emri: Kan metush
Telefoni: 0038975520444
Komuna: Prishtinë
Komuna: Stdeniqan
Lokacioni: Qendra rekreative sportive kitka paligrad
Numri i familjeve: 15
Numri i anëtareve: 50

Strehim

Emri: Halil
Telefoni: +38349844928
Kontakti tjetër: viber +38349844928
Komuna: Prishtinë
Komuna: PODUJEVË
Lokacioni: PODUJEVË
Numri i familjeve: 3 deri n 5 familje
Numri i anëtareve: 15 deri 20

Financa

Emri: Jeton sadiku
Telefoni: 0041 76 422 97 38
Kontakti tjetër: Whatsapp Viber
200 chf

Strehim

Emri: Agron dhe Sadik Behrami
Telefoni: 049807700
Kontakti tjetër: 049400470
Komuna: Prishtinë
Komuna: Podujeve
Lokacioni: Shajkoc
Numri i familjeve: 2

Strehim | Financa

Emri: Rafet Istrefi
Telefoni: 049697437
Kontakti tjetër: Rafet Istrefi
Komuna: Prishtinë
Komuna: Mitrovicë
Lokacioni: Bajgorë
Numri i familjeve: 2 familje te sigurta deri ne 5 familje bejme zgjedhje per nje kohe te shkurtër
Numri i anëtareve: Deri në 7 anëtarë per familje
Te ardhura mujore për mbulimin e shpenzimeve elementare

Strehim

Emri: Sejdi krapi
Telefoni: 044331677
Komuna: Prishtinë
Komuna: Prishtin
Lokacioni: F sh nekoc
Numri i familjeve: Ni familje
Numri i anëtareve: 5 antar

Strehim

Emri: Lirika Pula Kasapolli
Telefoni: 049559433
Kontakti tjetër: Viber
Komuna: Prishtinë
Komuna: Gjakove
Lokacioni: Shtepi te Qarshia e vjeter
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 6

Strehim

Emri: Kastriot Thaçi
Telefoni: 049612207
Komuna: Prishtinë
Komuna: Drenas
Lokacioni: Fshati Llapushnik
Numri i anëtareve: 5

Strehim | Ushqim

Emri: Liridon Ramushi
Telefoni: 049371777
Kontakti tjetër: 049371777
Komuna: Prishtinë
Komuna: Suharek
Lokacioni: Duhel restaurant doni1
Numri i familjeve: 5
Numri i anëtareve: 5
Ushqim nga restauranti

Strehim

Emri: Gezim dhe Gani Kastrati
Telefoni: 044-49-229-406
Komuna: Prishtinë
Komuna: Malisheve
Lokacioni: F/sh Turjak dy shtepi
Numri i familjeve: Deri kater familje
Numri i anëtareve: 20-30 antar

Tjetër

Emri: Gezim Kastrati dhe Gani Kastrati
Telefoni: 044-229-406

Financa

Emri: Dzevair Neziri
Telefoni: 0041788206333
Dergimi i te hollave

Strehim | Veshmbathje | Ushqim | Financa | Transport | Tjetër

Emri: Florentinë Morina
Telefoni: 049175437
Kontakti tjetër: Facebook Florentinë Morina , whatsapp +38649175437 , Viber +38349175437
Komuna: Prishtinë
Komuna: Malisheve
Lokacioni: Drenoc
Numri i familjeve: 1-3
Numri i anëtareve: 20
Te gjitha shpenzimet janë nga ne .

Strehim

Emri: hamdi tullari
Telefoni: 044457525
Kontakti tjetër: hamdi haliti
Komuna: Prishtinë
Komuna: novobrd
Lokacioni: tullar novobrd
Numri i familjeve: 2familje
Numri i anëtareve: 10

Strehim

Emri: hamdi tullari
Telefoni: 044457525
Kontakti tjetër: hamdi haliti
Komuna: Prishtinë
Komuna: novobrd
Lokacioni: tullar novobrd
Numri i familjeve: 2familje
Numri i anëtareve: 10

Strehim

Emri: Zenel Latifi
Telefoni: +38344318754
Komuna: Prishtinë
Komuna: Vushtrri
Numri i anëtareve: 5

Strehim

Emri: Nazif Hasani
Telefoni: +41768192132
Komuna: Prishtinë
Komuna: Fush Kosove
Lokacioni: Te viva freshi
Numri i familjeve: 1 familje

Strehim

Emri: Renea Behluli
Telefoni: +38349621177
Kontakti tjetër: www.facebook.com/reneabe
Komuna: Prishtinë
Komuna: Prishtine
Lokacioni: Emshir
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 4

Strehim

Emri: Real Kryeziu
Telefoni: 044191678
Kontakti tjetër: Real Kryeziu
Komuna: Prishtinë
Komuna: Prizren
Lokacioni: Ortakoll
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 5

Strehim

Emri: Bekim Hasnaj
Telefoni: +38344581007
Kontakti tjetër: +38344581007
Komuna: Prishtinë
Komuna: Gjakove
Lokacioni: Rakovin/Gjakov
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 6-7

Strehim

Emri: Ridvan Haliti
Telefoni: 045 332 236
Kontakti tjetër: 044 480 058
Komuna: Prishtinë
Komuna: Gjilan
Lokacioni: Dobërçan
Numri i familjeve: 3
Numri i anëtareve: 10

Strehim

Emri: Adnan Asllani
Telefoni: +41797329895
Kontakti tjetër: facebook.com/adnanasllani.ch
Komuna: Prishtinë
Komuna: Fushë Kosovë
Lokacioni: Banesë e mobiluar tri dhomëshe.
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 4-6

Strehim

Emri: Adnan hyseni
Telefoni: 045 897640
Komuna: Prishtinë
Komuna: Vushtrri
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 10

Strehim

Emri: Skender Halilaj
Telefoni: +38345411113
Komuna: Prishtinë
Komuna: Drenas
Lokacioni: Fshati terdec
Numri i familjeve: Shpija osht 3 kateshe

Strehim

Emri: Art Sylaj
Telefoni: +38345275092
Kontakti tjetër: +38345275092
Komuna: Prishtinë
Komuna: Gjilan
Lokacioni: 15 Qershori 99
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 4

Strehim | Veshmbathje | Ushqim

Emri: Besjana Avdyli
Telefoni: +38345884882 +41764388056 +3834869300
Kontakti tjetër: Victoria Palace Kamenic
Komuna: Prishtinë
Komuna: Komuna e Kamenices
Numri i familjeve: 20 familjar
Numri i anëtareve: 5 antar

Strehim | Ushqim

Emri: Gresa Lajçi
Telefoni: +38349648636
Komuna: Prishtinë
Komuna: Peje
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 4

Strehim | Ushqim

Emri: Genton Krasniqi
Telefoni: 049 843 884
Kontakti tjetër: +383 49 843 884 (Viber ,Whatss App)
Komuna: Prishtinë
Komuna: Gjakovë
Lokacioni: Gjakovë (Hotel Europe)
Numri i familjeve: 2
Numri i anëtareve: 8-10 antarë
Mëngjes, Drekë ,Darkë

Strehim

Emri: Hamdi Dulaku
Telefoni: 044131836
Kontakti tjetër: Hamdi Dulaku
Komuna: Prishtinë
Komuna: Rahovec
Lokacioni: Fshati Opterushe
Numri i familjeve: 2
Numri i anëtareve: 12

Strehim | Ushqim | Tjetër

Emri: Avni Kukaj
Telefoni: 045-432-876
Kontakti tjetër: Viber & whatsapp +38345432876
Komuna: Prishtinë
Komuna: DRENAS
Lokacioni: Terstenik , Lagj’ja Kukaj
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 6-7
Mengjes , Drek , Dark
Te gjitha shpenzimet e kryne , ( Strehim , Ngrohje , Ushqim)

Strehim | Veshmbathje | Tjetër

Emri: Diana Adem Metushi
Telefoni: 044 120 444
Kontakti tjetër: Diana Metushi Krasniqi (FB), +38344120444 (WhatsApp)
Komuna: Prishtinë
Komuna: Ferizaj
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 6-8

Strehim | Veshmbathje | Ushqim | Tjetër

Emri: Diana & Elbunit Krasniqi
Telefoni: 044 120 444
Kontakti tjetër: Diana Metushi Krasniqi (FB), +38344120444 (WhatsApp)
Komuna: Prishtinë
Komuna: Prishtinë
Lokacioni: Lagja e Muhaxherëve
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 6-8
Per te rritur

Transport

Emri: Sanela Sadikovic
Telefoni: 043929202
Transport me vetur private, transport i ndihmave per ne Durres

Strehim

Emri: Florent
Telefoni: Bylykbashi
Kontakti tjetër: 0038349512014
Komuna: Prishtinë
Komuna: Drenas
Lokacioni: Poklek i ri Drenas
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: Sa antar te ket nje familie

Transport

Emri: Sanella Kelmendi
Telefoni: 043929202
Transport me vetur private e cila ka bagazh te madh, transport i ndihmave per ne Durres

Strehim | Ushqim

Emri: Hotel Konaku
Telefoni: +38344138838
Kontakti tjetër: Hotel konaku (Facebook)
Komuna: Prishtinë
Komuna: kline
Numri i familjeve: 10
Numri i anëtareve: 40
Mengjes , Dreke ,Darke

Strehim | Ushqim

Emri: Aurela Kadriu
Telefoni: + 383 44 404 157
Kontakti tjetër: WhatsApp & Viber +377 44 404 157; Facebook: Aurela Kadriu
Komuna: Prishtinë
Komuna: Prishtinë
Lokacioni: Shkolla Sami Frashëri
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 3

Strehim

Emri: Gëzim Qorraj
Telefoni: +383 45 646 687
Komuna: Prishtinë
Komuna: Skenderaj
Lokacioni: Pemishtë - lagjja Qorraj
Numri i familjeve: 3 shtepi

Strehim

Emri: Remzi Reka
Telefoni: 0032484601217
Kontakti tjetër: remzireka
Komuna: Prishtinë
Komuna: Kacanik
Lokacioni: rruga Agim Bajrami
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 6

Strehim | Financa

Emri: Jashar Muqa
Telefoni: +491722772745
Kontakti tjetër: +491722772745
Komuna: Prishtinë
Komuna: Suharek
Lokacioni: Koplet shtepien deri ne Pranver me ncemje e Mobiluar koplet
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 5
300€ vetem ne qfar Llogarie te dergohen

Strehim

Emri: Aulone Kadriu
Telefoni: 049867527
Kontakti tjetër: 0038349867527 Whatsapp, Viber.
Komuna: Prishtinë
Komuna: Prishtinë
Lokacioni: Te Parku i Qytetit
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 4

Strehim | Financa

Emri: Osman Dzudzevic
Telefoni: +383 44105026
Kontakti tjetër: Viber edhe WhatsApp
Komuna: Prishtinë
Komuna: Mitrovica
Lokacioni: Mahalla e Bosnjakve, Strehim deri ne Pranver
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 4-5
50 euro per muaj per familjen nen Strehim

Strehim

Emri: Reshat Januzi
Telefoni: 0041 76 301 17 64
Komuna: Prishtinë
Komuna: Ferizaj
Lokacioni: Ferizaj Qytet
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: deri 6

Transport

Emri: Florian Misini
Telefoni: +38346199260
Kontakti tjetër: +3834619920 ose +38349999849
Transport Prishtine Durres dhe anasjelltas me automobil karavan.

Transport

Emri: Dritero Zogjani
Telefoni: 049999877
Kontakti tjetër: Whatsapp, Viber, Facebook
Veture Touran per 4 persona ose per mallra.

Strehim | Veshmbathje | Ushqim

Emri: Diamant Paçarizi
Telefoni: +38349419170
Kontakti tjetër: +38349419170
Komuna: Prishtinë
Komuna: Prizren
Lokacioni: Sheshi Shadervan
Numri i familjeve: 5
Numri i anëtareve: 4

Strehim | Ushqim | Transport

Emri: Egzon Zejnullahu
Telefoni: +38349160479
Kontakti tjetër: +38349160479
Komuna: Prishtinë
Komuna: Lipjan
Lokacioni: Fshati Banullë
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 6
Transportin nga Prishtina ose ndonjë qytet tjetër i Kosovës për në vendin e strehimit

Strehim

Emri: Muhamed Krasniqi
Telefoni: +38344501811
Kontakti tjetër: +389 72670845 Viber, +38344501811 WhatsApp
Komuna: Prishtinë
Komuna: Prishtinë
Lokacioni: 10 km larg qytetit të Prishtinës
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: Deri 8 veta

Financa

Emri: Ibrahim Hameli
Telefoni: 044877180
Kontakti tjetër: Ibrahim Hameli-fb
Financat mund te jepen ne kesh ose permes gjirollogarise deri ne 30 euro!

Strehim

Emri: Skender Berisha
Telefoni: +38344159402
Kontakti tjetër: Viber, Facebook.
Komuna: Prishtinë
Komuna: Prishtine
Lokacioni: Lagjja Kalabri
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 2-4

Strehim

Emri: Genc Leka
Telefoni: +38344800108
Kontakti tjetër: Gencleka
Komuna: Prishtinë
Komuna: E lezhes
Lokacioni: Shengjin
Numri i familjeve: 1-familje
Numri i anëtareve: 5-6 antareshe

Tjetër

Emri: Fleta Boshnjaku
Telefoni: +38345202992
10€

Strehim

Emri: Durim Jahiri
Telefoni: +38345168168
Kontakti tjetër: Durim Jahiri Facebook
Komuna: Prishtinë
Komuna: Fushë Kosovë
Numri i familjeve: 2 Falmilje
Numri i anëtareve: 10 antar

Strehim

Emri: Vleron Tasholli
Telefoni: 045207546
Kontakti tjetër: 045207546
Komuna: Prishtinë
Komuna: Ferizaj
Numri i familjeve: 2
Numri i anëtareve: 10 antar

Strehim | Ushqim | Transport | Tjetër

Emri: Ardian Selimi
Telefoni: +38345295929
Kontakti tjetër: Fb/Ardian Mani , whatsapp, viber
Komuna: Prishtinë
Komuna: Kaçanik
Lokacioni: Magjistralja Ferizaj- Kaçanik
Numri i familjeve: 5
Numri i anëtareve: 15
Ushqimi ne Restaurant
Hotel Restaurant MANI , hoteli ne dispozicion per strehim dhe ushqimi me

Strehim | Ushqim | Transport

Emri: Fisnik Rreci
Telefoni: +38349477776
Kontakti tjetër: Fisnik Rreci ne facebook
Komuna: Prishtinë
Komuna: Skenderaj
Lokacioni: Llaushe
Numri i anëtareve: 10
Ushqim, pije dhe gjithcka tjeter te nevojshme cdo dite
Shtepia ka te gjitha paisjet e nevojshme
Transport prej kudo ne Kosove deri ne lokacion te shtepise

Strehim

Emri: Agim koraqi
Telefoni: 044 411 043
Kontakti tjetër: Viber +38344411043
Komuna: Prishtinë
Komuna: Kaçanik
Lokacioni: Fsh. Biqec
Numri i familjeve: 1 familje
Numri i anëtareve: 5 _ 7

Strehim

Emri: Njazedin Maloku
Telefoni: 0038344237907
Kontakti tjetër: Njazedin Maloku - Facebook, +38344237907- Viber
Komuna: Prishtinë
Komuna: Prishtine
Lokacioni: Rr. Gjergj Balsha, Arberi
Numri i familjeve: 2
Numri i anëtareve: 8

Veshmbathje | Ushqim

Emri: Rrona Musliu
Telefoni: 00 383 49 802 999
Kontakti tjetër: WhatsApp, Viber
Rroba per femra dhe meshkuj.
Sipas nevojes.

Strehim

Emri: FORUMI I TE RINJVE MUSLIMANË
Telefoni: 045 276 466
Kontakti tjetër: +966544881015
Komuna: Prishtinë
Komuna: Viti
Lokacioni: Sllatine e Eperme
Numri i familjeve: 2
Numri i anëtareve: 10

Strehim | Veshmbathje | Transport

Emri: Arben Krasniqi
Telefoni: 045501097
Komuna: Prishtinë
Komuna: Prizren
Lokacioni: Ortakoll
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 5
Pizhame ,batanije , jakne, bluza, etj.

Financa

Emri: Idriz Duraku
Telefoni: 045643366
50€

Strehim

Emri: Florim prebreza
Telefoni: 00447476255596
Komuna: Prishtinë
Komuna: Pristine edhe fish kosov
Lokacioni: Pristine te laxha jon. Fush kosov te kisha
Numri i familjeve: 2.
Numri i anëtareve: Deri ne 16.

Strehim | Ushqim

Emri: Kushtrim Ajvazi
Telefoni: 049496496
Kontakti tjetër: Whatsup +38349496496
Komuna: Prishtinë
Komuna: PRISHTINE
Lokacioni: Kalabri
Numri i anëtareve: Maksimum 12
Gjera bazike per shporten familjare( ushqim,higjen)

Veshmbathje | Ushqim

Emri: Tringë Krasniqi
Telefoni: 045845723
Kontakti tjetër: Tringë Krasniqi (facebook), mundeni te me kontaktoni edhe ne viber
Bluza, jakne per femra. Bluza per djem dhe burra
Qumesht, ushqim te konzervuar, dhe ushqim i pregaditur ne shtepi

Strehim

Emri: Shqipron kastrati
Telefoni: +38343725651
Kontakti tjetër: Pon kastrati facebook
Komuna: Prishtinë
Komuna: Prizren
Lokacioni: Te hib petrol prizren
Numri i familjeve: I pacaktuar
Numri i anëtareve: 10

Strehim

Emri: Fadil Gashi
Telefoni: 049600766
Kontakti tjetër: Fadil Gashi
Komuna: Prishtinë
Komuna: Prishtine
Lokacioni: Rruga Ingrid Cara
Numri i familjeve: 2
Numri i anëtareve: 7

Strehim

Emri: Bekim Doli
Telefoni: 049-252-460
Komuna: Prishtinë
Komuna: Gjakovë
Numri i familjeve: i pa caktuar
Numri i anëtareve: 10 persona

Financa

Emri: Gazmend hoti
Telefoni: +491608300698
Kontakti tjetër: Gazmend Hoti, +491608300698 whatsApp/ viber

Strehim | Tjetër

Emri: Bulind mahmuti
Telefoni: 049 609 205
Kontakti tjetër: Facebook bulind mahmuti viber +383 49 609 205
Komuna: Gjilan
Lokacioni: Gjilan arberi(qenar qeshme) rruga gazmend zajmi nr 1
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 5 deri 7

Strehim

Emri: Florent Ramqaj
Telefoni: 044497795
Kontakti tjetër: 049676629
Komuna: Istog
Lokacioni: Fshati "Studenice"
Numri i familjeve: 2
Numri i anëtareve: 10

Strehim

Emri: Enes Kera
Telefoni: 044-466-399
Komuna: Vushtrri
Lokacioni: Banes, gjendet perball shkolles se Policise se Kosoves ne Vushtrri,
Numri i familjeve: 1 familje
Numri i anëtareve: deri ne 4 anetare

Strehim

Emri: ARDIAN BERISHA
Telefoni: 017620239616
Kontakti tjetër: Whatsapp , viber
Komuna: Rahovec
Lokacioni: KRAMOVIK
Numri i familjeve: 2
Numri i anëtareve: 10

Strehim | Tjetër

Emri: Shyqeri Hyseni
Telefoni: 044700995
Kontakti tjetër: Poliklinika PLEURA
Komuna: Ferizaj
Lokacioni: Rr. Rexhep Bislimi nr. 107
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 6
Kemi dhe një banesë në Tiranë, mundemi që ta lëshojmë për strehim, dmth dhe një familje tjetër në Tiranë përveç asaj në Ferizaj

Strehim | Ushqim

Emri: Ardi Haliti
Telefoni: +38344417206
Komuna: Podujevë
Lokacioni: Fshati Dumnicë
Numri i anëtareve: 6 persona.
Ushqim falas

Strehim

Emri: Valtrim Latifi
Telefoni: 045-900-095
Komuna: Vushtrri
Lokacioni: fshati Dumnicë
Numri i familjeve: i pa caktuar
Numri i anëtareve: 7 persona

Strehim

Emri: Alban Kryeziu
Telefoni: 045/884-992 dhe 043/531-112
Kontakti tjetër: Linku
Komuna: Kamenicë
Lokacioni: Hotel " Victoria Palace", Rruga, Kamenice-Bujanoc, rreth 100 metra pas udhekryqi, Kamenice
Numri i familjeve: ofrohen 20 dhoma
Numri i anëtareve: gjithsej rreth 40 anëtarë

Strehim

Emri: Rentacar Venera
Telefoni: 045-526-926
Komuna: Gllogoc
Numri i familjeve: 3 familje
Numri i anëtareve: deri në 25 persona

Strehim

Emri: Astrit Bucolli
Telefoni: 045 - 609 - 888
Komuna: Gllogoc
Numri i familjeve: 2 banesa për 2 familje
Numri i anëtareve: i pa caktuar

Strehim

Emri: Burbuqe Bakija-Deva
Telefoni: +38344 122 882
Komuna: Prishtinë
Lokacioni: Banesë
Numri i familjeve: 1 familje.

Strehim

Emri: Hotel 'Premium Park'
Telefoni: 043-504-504
Komuna: Prizren
Lokacioni: Rr. Tirana
Numri i familjeve: 48 dhoma te hotelit
Numri i anëtareve: i pa caktuar

Strehim | Transport

Emri: Familja Pantina
Telefoni: +38349437159
Kontakti tjetër: Linku
Komuna: Fushë Kosovë
Numri i familjeve: 2

Strehim

Emri: Adnan Sllamniku
Telefoni: 044 - 125 - 975
Komuna: Gjilan
Numri i familjeve: 1 familje
Numri i anëtareve: 4 anëtar

Strehim | Ushqim

Emri: Fitim Dreshaj
Telefoni: 044/621-755
Komuna: Prishtinë
Lokacioni: 5 villa në Kuçishtë të Rugovës, Pejë
Numri i familjeve: 5
Numri i anëtareve: 5 deri

Tjetër

Emri: Besim Gashi
Telefoni: +38344276792
Dhurim gjaku në rast nevoje

Strehim

Emri: Fehmi Sejdiu
Telefoni: +383 44 826 165
Komuna: Gjilan
Lokacioni: Fshati Dobërqan
Numri i familjeve: 1 familje.

Strehim

Emri: Albert Xhonaj
Telefoni: +38349153345
Komuna: Prizren
Lokacioni: Hotel "Centrum", qendra e qytetit, "Shatervan", Prizren
Numri i anëtareve: 20 anëtarë

Strehim | Ushqim

Emri: Rezistenca Vula
Telefoni: +38345798888
Komuna: Prishtinë
Numri i anëtareve: 10

Strehim | Tjetër

Emri: Kompania Butterfly
Telefoni: +38649959869
Kontakti tjetër: Linku
Komuna: Prishtinë
Mjete higjenike

Strehim | Veshmbathje

Emri: Motel & Restaurant ''Prevalla ''
Telefoni: +38349214669
Komuna: Prizren
Numri i familjeve: 3 familje
Numri i anëtareve: Secila familje nga 4 anëtarë
Rroba dimërore

Strehim

Emri: Fatos Haxhimusa
Telefoni: 044731713
Kontakti tjetër: +38344731713
Komuna: Ferizaj
Lokacioni: Fshati Doganaj
Numri i familjeve: 3

Strehim

Emri: Toni Agushi
Telefoni: +491718218306
Kontakti tjetër: +491718218306
Komuna: Lipjan
Lokacioni: Fshati Gadime
Numri i anëtareve: 5

Strehim

Emri: Sherif Haxhiu
Telefoni: 044255385
Kontakti tjetër: +38344255385
Komuna: Rahovec
Lokacioni: Fshati Drenoc
Numri i anëtareve: 7-10

Strehim

Emri: Naim Qazimi
Telefoni: 044121007
Kontakti tjetër: +38344121007
Komuna: Ferizaj
Lokacioni: Rruga Gursel dhe Sylejman Ferizaji
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 5

Strehim

Emri: Avdyl Lipoveci
Telefoni: +491745628993 (numer i Gjermanisë)
Komuna: Prishtinë
Lokacioni: Bernicë e Epërme komuna e Prishtinës
Numri i familjeve: i pa caktuar
Numri i anëtareve: 10-15 persona

Strehim

Emri: Fiqrete Haliti
Telefoni: 049 283 167
Kontakti tjetër: +383 49 283 167
Komuna: Podujevë
Lokacioni: Fshati Dumnicë
Numri i anëtareve: 30

Strehim

Emri: Agron Iberdemaj
Telefoni: +43 676 6768168
Kontakti tjetër: +43 676 6768168
Komuna: Prishtinë
Lokacioni: Mati 1
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 4

Strehim

Emri: Emir Bunjaku
Telefoni: +38344999817
Kontakti tjetër: Linku
Komuna: Gjilan
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 4

Strehim

Emri: Kopshti DUA
Telefoni: +38344127613
Komuna: Fushë Kosovë
Lokacioni: Kopshti i fëmijëve DUA
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 20 fëmijë

Strehim

Emri: BEJTA Commerce
Telefoni: +38344110584
Kontakti tjetër: +38344116540
Komuna: Gjilan
Numri i familjeve: 10

Strehim

Emri: Familja Avdiu & Xhelili
Telefoni: +38344733909
Komuna: Gjilan
Lokacioni: Fshati Perlepnicë
Numri i anëtareve: 10

Strehim

Emri: Cima Construction
Telefoni: +38349220380
Komuna: Fushë Kosovë
Numri i familjeve: 20

Strehim

Emri: Bilgin Raça
Telefoni: +4367688144401
Komuna: Prishtinë
Lokacioni: Shtëpi.

Strehim

Emri: Ibrahim Kodra
Telefoni: 044228891
Kontakti tjetër: +38344228891
Komuna: Prishtinë
Lokacioni: Lagjia Dardania
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 4-6

Strehim

Emri: Jeton Raci
Telefoni: +41798153766
Kontakti tjetër: Viber: +41798153766; Jeton Raci në Facebook dhe Instagram
Komuna: Fushë Kosovë
Lokacioni: Apartament 100 metra katrorë.
Numri i anëtareve: 10 anëtarë

Strehim

Emri: Gzim Maliqi
Telefoni: +38344616365
Komuna: Lipjan
Lokacioni: Magure - afër shtepia gjendet afer Airoportit të Prishtines
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 7

Transport

Emri: Abria Turs
Telefoni: +38345823988
Falas, 1 autobus

Strehim | Veshmbathje

Emri: HOTEL OK
Telefoni: +38344 131 761
Komuna: Prizren
Lokacioni: Magjistrala Prizeren -Suharekë, km 3
Numri i familjeve: 10
Grumbullim

Strehim | Tjetër

Emri: Kushtrim Klimenta
Telefoni: +41786124137
Kontakti tjetër: +41786124137
Komuna: Pejë
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 4
+ 200 Euro në muaj

Transport

Emri: HIB Petrol
Telefoni: 038777777
10.000 litra derivate

Strehim

Emri: Mergim Skender Latifi
Telefoni: +38349830886
Komuna: Prizren
Lokacioni: Piranë
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 5

Strehim | Transport

Emri: Petrol Company
Telefoni: 080080089
Komuna: Fushë Kosovë
Numri i familjeve: 4
10.000 litra derivate

Strehim | Transport | Tjetër

Emri: Banja "Nëna Naile"
Telefoni: +383 44 666 006
Komuna: Kllokot
Numri i anëtareve: 60 persona
Ofrojmë edhe trajtim mjekësor për të gjithë të akomoduarit.

Strehim

Emri: Skender Elshani
Telefoni: +38349118522
Komuna: Prizren
Lokacioni: Fshati Piranë
Numri i anëtareve: 20

Strehim

Emri: Miftar Guniq
Telefoni: +38344230566
Kontakti tjetër: +38344301199
Komuna: Malishevë
Numri i familjeve: 2

Strehim

Emri: Mursel Aliu
Telefoni: +38345608881
Komuna: Podujevë
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 5

Strehim

Emri: Mursel Aliu
Telefoni: +38345608881
Komuna: Prishtinë
Numri i anëtareve: 6

Strehim

Emri: Taulant Gashi
Telefoni: +38344780888
Komuna: Skenderaj
Lokacioni: Fshati Qirez
Numri i anëtareve: 10

Strehim

Emri: Enver Metaj
Telefoni: +491732526028
Komuna: Prishtinë
Lokacioni: Rr. Gjon Serqei
Numri i familjeve: 3

Strehim

Emri: Artan Duriqi
Telefoni: 044/167-533
Kontakti tjetër: Linku
Komuna: Prishtinë
Lokacioni: Shtepi private, te Parku i Qytetit (dyert e parkut), Prishtine
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 5 deri ne 6 anetare

Strehim

Emri: Mursel Salihu
Telefoni: +38344124571
Komuna: Podujevë
Numri i familjeve: 1

Strehim

Emri: Taki Binaku
Telefoni: +41799383530
Komuna: Suharekë
Numri i familjeve: 15

Strehim

Emri: Kuqezinjët e Jakovës
Telefoni: +38349550112
Komuna: Gjakovë
Numri i anëtareve: 500

Strehim

Emri: BICI COM
Telefoni: +38344623776
Kontakti tjetër: +38344314584
Komuna: Prishtinë
Lokacioni: Lagjia Bregu i Diellit
Numri i familjeve: 1

Strehim

Emri: BICI COM
Telefoni: +38344623773
Kontakti tjetër: +383279277
Komuna: Gjakovë
Numri i familjeve: 3

Ushqim

Emri: Hotel Restaurant Tini
Telefoni: +38344442725
Prizeren

Strehim

Emri: Besart Bllaca
Telefoni: +38343600715
Komuna: Prizren
Lokacioni: Lagjia Arbana
Numri i familjeve: 1

Strehim

Emri: Egzon Lajçi
Telefoni: 049 684 252 dhe 045-684-252
Kontakti tjetër: Linku
Komuna: Prishtinë
Lokacioni: Banesa gjendet afer Hotel "Sirius", Prishtine
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 4 deri 5 anetare

Strehim

Emri: Agjensioni "Best Line"
Telefoni: +38345802803
Komuna: Shtime
Numri i familjeve: 2

Strehim

Emri: Gazmend Zukaj
Telefoni: +38345559531
Komuna: Deçan
Numri i anëtareve: 10 persona.

Strehim

Emri: Hashim Hodaj
Telefoni: 049 - 630 - 414
Komuna: Prizren
Lokacioni: Kabash Has - komuna e Prizrenit
Numri i familjeve: i pa caktuar
Numri i anëtareve: 20 persona

Veshmbathje | Ushqim | Financa | Tjetër

Emri: KVRL Kaqanik
Telefoni: +38349594335
Kaqanik, pikë grumbullimi

Strehim

Emri: Sihana Bejtullahu
Telefoni: 044 891 999
Komuna: Gjakovë
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 6

Veshmbathje | Ushqim | Financa | Tjetër

Emri: KVRL Drenas
Telefoni: +38349594335
Drenas, pikë grumbullimi

Transport

Emri: Taxi Dallas
Telefoni: +38344240512
Transport të familjeve (deri në 100 persona) nga Shqipëria që kanë gjetur strehim në Kosovë si dhe - Ndihmave (gjëra materiale si ushqim, rroba, barna etj).

Strehim

Emri: Naim Musliu
Telefoni: 044 398 211
Komuna: Kamenicë
Lokacioni: fshati Hogosht komuna Kamenicë
Numri i familjeve: i pa caktuar
Numri i anëtareve: 8 persona për 6 muaj si dhe 2 vende të punës

Veshmbathje | Ushqim | Financa | Tjetër

Emri: UNITED Youth Task Force
Telefoni: +38349600897
Prishtinë, pikë grumbullimi

Veshmbathje | Ushqim | Transport | Tjetër

Emri: Majlindja Kelmendi - Let's do it
Telefoni: +38349-448-622
Kontakti tjetër: +383 49-124-548
Pejë, pikë grumbullimi

Strehim

Emri: Egzon Krasniqi
Telefoni: +46707919414
Komuna: Gjakovë
Lokacioni: Afër Spitalit ISA GREZDA
Numri i anëtareve: 10

Strehim | Ushqim

Emri: Labinot Qenaj
Telefoni: 045 544 194
Komuna: Mitrovicë
Numri i familjeve: 1
ofrohet edhe ushqim

Strehim

Emri: Hotel Iliria
Telefoni: 044 - 577 - 779
Komuna: Podujevë
Numri i familjeve: 10 familje
Numri i anëtareve: i pacaktuar

Strehim | Tjetër

Emri: Enver Pajaziti
Telefoni: 044 287 576
Komuna: Ferizaj
Numri i familjeve: 1
Ofrohet ushqimi, veshmbadhja dhe te gjitha shpenzimet tjera deri ne Pranvere.

Veshmbathje | Ushqim | Transport | Tjetër

Emri: Ideal Zhaveli & Visar Kukaqi
Telefoni: +38345483003
Gjakovë, grumbullimi dhe transporti i ushqimit, veshmbathjeve dhe gjërave të nevojshme

Strehim

Emri: Hotel 'Anna Princess'
Telefoni: 044 - 204 - 765
Komuna: Gllogoc
Lokacioni: fshati Korroticë komuna e Drenasit
Numri i familjeve: i pa caktuar
Numri i anëtareve: 120 persona

Strehim

Emri: Fjolla H. Gashi
Telefoni: 044 582 582
Komuna: Prizren
Lokacioni: Shtepi private, Lagjja Ortakoll, Prizren
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 7 deri 8 anetare

Strehim | Tjetër

Emri: Halit Gerbeshi
Telefoni: 044 271 579
Komuna: Prishtinë
Numri i familjeve: 1
Mbulohet ushqimi dhe shpenzimet e rruges.

Strehim | Veshmbathje | Ushqim

Emri: Herta Center
Telefoni: +38349 789 481
Komuna: Prishtinë
Lokacioni: Prishtinë dhe Fushë Kosovë
Veshmbathje falas
Ushqim falas

Strehim

Emri: Shyqeri Hyseni
Telefoni: +38344700995
Komuna: Ferizaj
Numri i familjeve: 1

Strehim

Emri: Granit Bllaca
Telefoni: +38344 233 927
Komuna: Prizren
Numri i familjeve: 5 deri në 8 familje

Strehim

Emri: Dardan Krasniqi
Telefoni: 044 - 295 - 888
Komuna: Fushë Kosovë
Lokacioni: fshati Dardhisht komuna e Fushë Kosovës
Numri i familjeve: 1 familje
Numri i anëtareve: 5 anëtar

Strehim

Emri: Shkelzim Ramadani
Telefoni: 044 577 763
Komuna: Gjilan
Numri i familjeve: 2

Transport

Emri: Urban Taxi
Telefoni: +38344 530 888
Transport Shqipëri-Kosovë

Strehim | Tjetër

Emri: Ermal Ramadani
Telefoni: 045 543 276
Komuna: Novobërdë
Numri i familjeve: 1
Ofrohet transporti per dergim deri ne shtepi

Strehim

Emri: Liridon Gerguri
Telefoni: 044 - 738 - 148
Komuna: Fushë Kosovë
Lokacioni: fshati Lismir komuna e Fushë Kosovës
Numri i familjeve: 1 familje
Numri i anëtareve: 5 anëtar

Strehim | Transport

Emri: Hekuran Demaj
Telefoni: 049550555
Kontakti tjetër: +38349550555
Komuna: Pejë
Lokacioni: Boge, Rugove resorti ALTO-LISI
Numri i anëtareve: 50 persona

Strehim

Emri: Leutrim Sokoli
Telefoni: +38349 449 499
Komuna: Rahovec

Strehim

Emri: Hotel Restaurant Tini
Telefoni: 044 442 725
Kontakti tjetër: Linku
Komuna: Prizren
Numri i anëtareve: ofrohen dhoma dhe ushqim gratis

Strehim

Emri: Nehib Kafexholli
Telefoni: +38344611520
Komuna: Prishtinë
Lokacioni: Bregu i Diellit
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 5

Strehim

Emri: Adem Spahiu
Telefoni: 0038640507543
Kontakti tjetër: Viber: 0038640507543
Komuna: Prizren
Numri i familjeve: 1 familje.
Numri i anëtareve: 4 anëtarë.

Strehim

Emri: Krenare Luma
Telefoni: +38344406047
Kontakti tjetër: Linku
Komuna: Lipjan
Lokacioni: Në Qendër
Numri i familjeve: 1

Strehim

Emri: Dren Genc Kafexholli
Telefoni: +38344611520
Komuna: Prishtinë
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 5

Strehim

Emri: Liridon Vllahiu
Telefoni: 044 199 912
Komuna: Prishtinë
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 5

Strehim

Emri: Habib Abdullahu
Telefoni: 045 331 334
Komuna: Prishtinë
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 5

Strehim

Emri: FLET Group Shpk
Telefoni: +38349300271
Kontakti tjetër: Linku
Komuna: Ferizaj
Numri i familjeve: 3

Strehim

Emri: Albion Bujupi
Telefoni: +38344503434
Komuna: Gllogoc
Lokacioni: Fshati Arllat
Numri i familjeve: 2
Numri i anëtareve: 8

Strehim

Emri: Besart Hoti
Telefoni: +38349 547 080
Komuna: Malishevë
Numri i anëtareve: 10 persona.

Strehim

Emri: Andi Haxhiu
Telefoni: 043 511 999
Komuna: Prishtinë
Lokacioni: Banes gjendet brenda ne lagjen "Blue Laguna", Durres, Shqiperi
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 5 deri 6 anetare

Strehim

Emri: Hotel Kosova
Telefoni: +38344588558
Kontakti tjetër: Linku
Komuna: Gjilan
Lokacioni: Bresalcë
Numri i familjeve: 10

Strehim

Emri: Abdullah Gerguri
Telefoni: 044 -545- 565
Komuna: Fushë Kosovë
Numri i familjeve: 1 familje
Numri i anëtareve: 4 persona

Strehim

Emri: Restaurant Hasi
Telefoni: +38349850998
Kontakti tjetër: Linku
Komuna: Gjakovë
Lokacioni: Damjan
Numri i anëtareve: 15

Strehim

Emri: Enver Pajaziti
Telefoni: +49 17660957572/ +38344287576
Kontakti tjetër: Linku
Komuna: Ferizaj
Numri i familjeve: 1 familje.

Strehim

Emri: Nexhat Kamerolli
Telefoni: +38344492535
Komuna: Fushë Kosovë
Numri i familjeve: 2
Numri i anëtareve: 8

Strehim

Emri: Agron Abazi
Telefoni: 049505049
Kontakti tjetër: +38349505049
Komuna: Prishtinë
Lokacioni: Fshati Grashtice ne dalje te Prishtines, rruga Maleisa e Gollakut
Numri i familjeve: 2

Strehim

Emri: Hotel & Restaurant KOSOVA
Telefoni: +38344804442
Kontakti tjetër: Linku
Komuna: Pejë
Lokacioni: Rugovë, Xërxë
Numri i familjeve: 60
Numri i anëtareve: 150

Strehim

Emri: Genc Hoxha
Telefoni: +38345798798
Kontakti tjetër: +4917623385242
Komuna: Prizren
Lokacioni: Mbrapa Gjykatës
Numri i anëtareve: 20

Strehim

Emri: Musaj Morina
Telefoni: +41768180977
Kontakti tjetër: +41768180977
Komuna: Suharekë
Lokacioni: Fshati Samadregje, rruga Ali Elezi
Numri i familjeve: 1

Strehim

Emri: Genc Hoxha
Telefoni: +38345798798
Kontakti tjetër: +4917623385242
Komuna: Prishtinë
Lokacioni: Lagjia e Spitalit
Numri i anëtareve: 10

Strehim

Emri: Gazmend Halilaj
Telefoni: Nuk ka numër kontakti.
Kontakti tjetër: Linku
Komuna: Gllogoc
Lokacioni: Nëse ka nevojë shtëpinë në fshat mund të lëshoj për një familje të pa strehë, për të kaluar dimrin. Natyrisht mund t'i ndihmoj edhe në shpenzime elementare. Janë dy shtëpi, 4 hektar tokë, shkolla asfalti, rryma, uji.

Strehim

Emri: Familja Robaj
Telefoni: +38349526994
Komuna: Malishevë
Lokacioni: Fshati Astrozub
Numri i familjeve: 2
Numri i anëtareve: 6

Strehim

Emri: DIE BAU
Telefoni: +38344982989
Kontakti tjetër: +38343957957
Komuna: Prizren
Lokacioni: Te Policia
Numri i familjeve: 2

Strehim

Emri: Mobileria Lindi
Telefoni: +38344351440/ +41767047810
Komuna: Ferizaj
Lokacioni: Strehim për familje
Numri i familjeve: 6 persona.

Strehim

Emri: DIE BAU
Telefoni: +38344982989
Kontakti tjetër: +38343957957
Komuna: Prishtinë
Lokacioni: Mati 1
Numri i familjeve: 1

Strehim

Emri: Blerim Kastrati
Telefoni: 049 466 866
Komuna: Prishtinë
Lokacioni: Rruga B
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 5

Strehim

Emri: Nebih Ibrahimi
Telefoni: 044292866
Kontakti tjetër: +38344292866
Komuna: Mitrovicë
Lokacioni: Mitrovice, te Tuneli i pare
Numri i familjeve: 1

Strehim

Emri: Taulant Thaci
Telefoni: 049 865 865
Komuna: Prishtinë
Numri i familjeve: 5

Strehim

Emri: Sinan Krasniqi
Telefoni: +38345644444
Kontakti tjetër: Linku
Komuna: Malishevë
Lokacioni: Fshati Tërpezë
Numri i familjeve: 5

Strehim | Tjetër

Emri: Fadil Halili
Telefoni: 044 175 355
Komuna: Prishtinë
Numri i familjeve: 1
Mbulohen shpenzimet mujore

Transport

Emri: Sadik Seferi
Telefoni: +383045258990
Transport nga Kosova në Shqipëri

Strehim | Ushqim

Emri: Company BEJTA COMMERCE
Telefoni: 044 110 584
Komuna: Gjilan
Numri i familjeve: 10
ofrohet ushqim, ngrohje dhe gjera tjera te nevojshme

Strehim | Tjetër

Emri: Naim Fehmi Musliu
Telefoni: +38344398211
Kontakti tjetër: +38344994865
Komuna: Kamenicë
Lokacioni: Fshati Hogoshtë
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 8
+ punë 2 persona

Strehim | Ushqim | Tjetër

Emri: Restaurant Premium
Telefoni: +38345 699 385/ +38349 252 555
Komuna: Gjilan
Numri i familjeve: 3 familje
Ushqim për tri familje
Ofroj edhe ngrohje në strehim.

Strehim

Emri: Bardhyl Dobroshi
Telefoni: 049157351
Kontakti tjetër: +38349157351
Komuna: Mitrovicë
Lokacioni: Bulevardi, Isa Boletini 22/12
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 4

Strehim | Ushqim

Emri: Hotel Victoria Palace Crep
Telefoni: 045 884 882
Komuna: Kamenicë
Numri i familjeve: ofrohen 20 dhoma
ofrohet edhe ushqim

Strehim | Tjetër

Emri: Naim Fehmi Musliu
Telefoni: +38344368211
Kontakti tjetër: +38344994865
Komuna: Prishtinë
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 8

Strehim

Emri: Milazim Kabashi
Telefoni: 049 406 844
Kontakti tjetër: +49 176 48147802
Komuna: Suharekë

Strehim

Emri: Hotel Alba Group
Telefoni: +38349755014
Komuna: Han i Elezit
Numri i familjeve: 10

Strehim

Emri: Hotel Aviano
Telefoni: +38338 566 333
Komuna: Prishtinë
Lokacioni: Magjistralja Prishtinë-Pejë
Numri i familjeve: Akomodim të plotë për familjet nga Shqipëria.

Strehim | Veshmbathje | Ushqim

Emri: Familja Hetemi
Telefoni: 044 172 580
Komuna: Ferizaj
Numri i familjeve: 3
ofrohet edhe veshmbathje
ofrohet edhe ushqim

Strehim

Emri: Xhevat Kamerolli
Telefoni: 044492535
Kontakti tjetër: +38344492535
Komuna: Fushë Kosovë
Lokacioni: Rruga Leke Dukagjini, Fushe Kosove
Numri i familjeve: 2
Numri i anëtareve: 6-8

Strehim

Emri: Burim Asllani
Telefoni: 045 300 866
Komuna: Mitrovicë
Lokacioni: fshati Rashan, Komuna Mitrovice
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 3 deri 5 anetare

Strehim

Emri: Jeta Berisha
Telefoni: 044 - 822 - 643
Kontakti tjetër: Linku
Komuna: Prishtinë
Lokacioni: Lagjia ' Mati' në Prishtinë
Numri i familjeve: Një familje
Numri i anëtareve: 4 anëtar

Strehim

Emri: Vllaznim Mazreku
Telefoni: 049 244 487
Komuna: Malishevë
Numri i familjeve: 5

Strehim

Emri: Sherif Avni Sejdiu
Telefoni: +38344181543
Kontakti tjetër: Linku
Komuna: Gllogoc
Lokacioni: Lagjia Feronikelit
Numri i familjeve: 1

Strehim

Emri: Rinor Begolli
Telefoni: +38345 527 249
Komuna: Prishtinë
Numri i familjeve: Strehim për 2 familje.

Strehim

Emri: Meriton Rexhaj
Telefoni: 045238729
Kontakti tjetër: +38345238729
Komuna: Shtime
Lokacioni: Fshati Petrove
Numri i familjeve: 2

Strehim

Emri: Taulant Morina
Telefoni: 049 690 667
Komuna: Malishevë
Lokacioni: Fshati Astrazup
Numri i anëtareve: 30 persona

Strehim

Emri: Andi Berisha
Telefoni: +38349160451
Komuna: Rahovec
Lokacioni: Fshati Dejnë
Numri i anëtareve: 10

Transport

Emri: Barileva Tours
Telefoni: +38338 606 333
Transport falas për familjet nga Shqipëria.

Strehim

Emri: Anita Rama
Telefoni: 045262837
Kontakti tjetër: +38345262837
Komuna: Prishtinë
Lokacioni: Ne Arberi-Dragodan perball Minimax
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 5-6

Strehim

Emri: Korab Bajram Salihu
Telefoni: +38344250371
Kontakti tjetër: Linku
Komuna: Gjilan
Lokacioni: Rruga Malësia nr. 33
Numri i familjeve: 2

Strehim

Emri: Çelik Shala
Telefoni: +38345155661
Komuna: Malishevë
Lokacioni: Fshati Kleçkë
Numri i familjeve: 3

Strehim | Veshmbathje | Ushqim

Emri: DIE BAU
Telefoni: 044 982 989
Komuna: Prishtinë
Lokacioni: dhe ne Prizren
ofrohet veshembathje
ofrohet ushqim

Strehim

Emri: Burim Fetije Korça
Telefoni: +38349112113
Kontakti tjetër: Linku
Komuna: Gjilan
Numri i anëtareve: 6

Tjetër

Emri: Burim Fetije Korça
Telefoni: +38349112113
Kontakti tjetër: Linku

Transport

Emri: Mobileria Driani
Telefoni: 044 437 097
Transport per ndihma ne Shqiperi falas

Strehim

Emri: Arlinda Berisha Behluli
Telefoni: +38345661662
Kontakti tjetër: Linku
Komuna: Gjilan
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 7

Strehim

Emri: Elvin Hoda
Telefoni: 044 188 012
Komuna: Gjakovë
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 10-12

Strehim

Emri: Labinot Jeta Hakiqi
Telefoni: +38344250958
Kontakti tjetër: +38344180334
Komuna: Podujevë
Numri i familjeve: 1

Strehim

Emri: Bekim Doli
Telefoni: 049 252 460
Komuna: Gjakovë
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 10

Strehim

Emri: Selvete Amir Krasniqi
Telefoni: +38349159841
Kontakti tjetër: +38344263424
Komuna: Fushë Kosovë
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 5

Strehim

Emri: Durak Durmishi
Telefoni: 049 801 405/ 044 791 533 dhe 067/54-52-963
Komuna: Prishtinë
Lokacioni: 20 apartamente në Shengjin/Strehim, Add: SIMA COM, afer Hotel "Vilson", Rruga- Shingjin-Kune
Numri i familjeve: 20 familje

Strehim

Emri: Esat Aliu
Telefoni: 049430013
Kontakti tjetër: +38349430013
Komuna: Vushtrri
Lokacioni: Rruga e Shales, saktesisht te fabrika e Ciao Bertos
Numri i familjeve: 1

Ushqim

Emri: Blend Zymi
Telefoni: 045-123-125
Blend Zymi dhe shoqata e gastronomëve nesër do të vendosen në Durrës dhe do të ofrojnë minimum 10 mijë shujta për njerëzit që kanë nevojë.

Strehim

Emri: IEAPP Driola
Telefoni: 044 333 178
Kontakti tjetër: Linku
Komuna: Gjakovë
Numri i anëtareve: Kujdes per femijet nga 6muaj deri ne 6 vjet pa pagese

Strehim

Emri: Shkëlzen Kryeziu
Telefoni: +38344131452
Kontakti tjetër: +491754903767
Komuna: Malishevë
Lokacioni: Fshati Pagarushë
Numri i anëtareve: 50

Strehim

Emri: Hotel ANA
Telefoni: +385344204765
Komuna: Fushë Kosovë
Lokacioni: Sllatinë
Numri i anëtareve: 80

Strehim

Emri: Hotel Kulla e Rugovasit
Telefoni: +38349513800
Komuna: Pejë
Lokacioni: Rugovë, Hotel Kulla e Rugovasit
Numri i anëtareve: 40

Strehim

Emri: Lirjan Uka
Telefoni: 0038344447074
Komuna: Ferizaj
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 6-7

Strehim

Emri: Erblin Gani Shala
Telefoni: +38349622419
Kontakti tjetër: +383369282
Komuna: Pejë
Lokacioni: Rugovë, Villa Restaurant Mulliri
Numri i familjeve: 3

Strehim

Emri: Familja Kazazi
Telefoni: 045 887 498
Komuna: Gjakovë
Lokacioni: Rruga Ali Hadri
Numri i familjeve: 1

Strehim

Emri: Dafina Rizaj
Telefoni: +38345607962
Kontakti tjetër: Linku
Komuna: Prishtinë
Lokacioni: Lagjia Lakrishtë
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 3

Transport

Emri: Agjensioni turistik 'Vëllezërit Rrustemi'
Telefoni: 049-332-856 ; 044-193-454
Kontakti tjetër: Linku
24 orë transport falas për këdo që ka nevojë. Agjencioni gjendet në komunën e Skenderajt.

Strehim | Transport

Emri: Bajram Llapashtica
Telefoni: +38344455743
Kontakti tjetër: +38344455743; https://www.facebook.com/bajram.llapashtica
Komuna: Prishtinë
Lokacioni: Adresa e saktë jepet nga personi në fjalë, i cili mund të sigurojë edhe transportin e familjeve nga Shqipëria në Prishtinë
Numri i familjeve: 3 deri në 4 familje
Numri i anëtareve: Nuk është e specifikuar.
Dhënësi i ndihmës/strehimitofron transport nga Shqipëria në Prishtinë.

Strehim

Emri: Muhamet Asllani
Telefoni: 044 293 165
Komuna: Gjakovë
Lokacioni: Fshati Brovine
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 4-5

Strehim | Tjetër

Emri: Gazmend Mejdi Rushiti
Telefoni: +38344799297
Kontakti tjetër: +38345341553
Komuna: Fushë Kosovë
Lokacioni: 3 Banesa
Numri i familjeve: 3
+ punë për 5 persona me pagesë

Strehim

Emri: Hotel Jakova
Telefoni: 045 530 741
Kontakti tjetër: Linku
Komuna: Gjakovë
Lokacioni: Rruga “ Migjeni “ , Nr 50
Numri i anëtareve: 20

Strehim

Emri: Shpëtim Syla
Telefoni: +38344241247
Komuna: Vushtrri
Lokacioni: Fshati Mihaliq
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 10

Strehim

Emri: Ramadan Klinaku
Telefoni: +38344250562
Komuna: Vushtrri
Numri i familjeve: 1

Strehim | Tjetër

Emri: Elhami Miftari
Telefoni: +38344522819
Komuna: Vushtrri
Lokacioni: Fshati Bequk
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 10

Strehim

Emri: Halim Hajrizi
Telefoni: +38344754538
Komuna: Vushtrri
Lokacioni: Fshati Bukosh
Numri i familjeve: 1
Numri i anëtareve: 6-10