array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Arian Hyseni

Arian Hyseni

Arian Hyseni është Menaxher i IT-së në BIRN Kosova që prej vitit 2008. I njëjti vit, krahas pavarësisë së Kosovës, shënoi edhe mirëseardhjen e Arianit në familjen rajonale të BIRN-it. Ai është përgjegjës për mirëmbajtjen e gjithë rrjetit të BIRN Kosova dhe për praninë e produkteve online të saj. Edhe pse mund të mos e japë përshtypjen me shikim të parë, ai ka ushqyer një pasion për Teknologjinë e Informacionit që prej moshës 9 vjeç, dhe vijon të jetë i obesionuar pas teknologjive të reja – jo vetëm në nivelin teorik por duke i zbatuar ato për organizatën. Në vitin 2009, ai akreditimin e Cisco Certified Netëork Associate (ÇNA). Ai është aktualisht student në Universitetin për Biznes dhe Teknologji (UBT), në menaxhim, Biznes dhe Ekonomi. Por Ariani nuk ka qenë gjithmonë paqësor – ai ka fituar një sërë garash dhe kampionatesh lokale dhe rajonale në video lojën “Counter Strike”, ku lojtarët virtualisht asgjësojnë njëri-tjetrin.