array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(37) "https://kallxo.com/arsim/universitet/"
 }
}

Përveç bojkotimit të mësimit të enjten, aktivistët do të vazhdojnë me protestën gjithëditore para Rektoratit të UP-së

Lëvizja Feministe Studentore ka paralajmëruar protestën e radhës gjithëditore më 11.04.2024, për të kërkuar përjashtimin e profesorit të rregullt të Universitetit të Prishtinë...

ORCA e tronditur nga dëshmitë e studenteve të Mjekësisë për ngacmim seksual nga profesori i UP-së

Pas rrëfimeve ekskluzive të studenteve dhe studentëve të Mjekësisë në emisionin “Kallxo Përnime”, më 07.04.2024, në lidhje me ngacmimet seksuale që pretendohet t'i ketë bërë ish-profesori ...

Djemtë në Fakultetin e Mjekësisë mbështesin vajzat që denoncuan profesorin për ngacmim seksual

Si rrallë herë, djemtë - studentë në Programin Farmaci në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Prishtinës, kanë rrëfyer dhe dëshmuar për ngacmimet seksuale që ...

Deklarata në Këshillin e Etikës së UP-së e profesorit të denoncuar për ngacmim seksual

Pesë javë pasi denoncimit të studenteve ndaj profesorit të Shkencave të Matematikës, Xhevat Krasniqi për ngacmim seksual, më 04.042024 u mbodh Këshilli i Etikës së Universitetit të ...

Rrëfimi i studenteve të UP-së për profesorin e denoncuar për ngacmime seksuale

Në një rrëfim ekskluziv dhe në kushte anonimitetit në emisionin "Kallxo Përnime", studentet "Teuta" dhe "Shpresa" - dy vajzat të cilat denoncuan profesorin e Matematikës në Fakultetin ...

Ngacmimet seksuale në UP - VIDEO

Ekskluzive - viktimat e ngacmimeve seksuale në Universitetin e Prishtinës rrëfehen në emisionin "Kallxo Përnime".