array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(37) "https://kallxo.com/arsim/universitet/"
 }
}

‘Hallakama’ me pozitën e Sekretarit të Universitetit të Prishtinës

Tri institucione nuk po mund t’i japin zgjidhje pozitës së Sekretarit të Përgjithshëm të Universitetit më të madh publik në vend, atë të Prishtinës.

Pozita e Sekretarit të UP-së, Këshilli Drejtues ende pa vendimmarrje

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës, as gjatë ditës së djeshme nuk i ka dhënë fund epilogut pozitës së Sekretarit të Përgjithshëm.

Fakulteti Juridik i UP-së, pa studime të doktoratës

Studentët e Fakultetit Juridik që synonin të ndjeknin studimet e doktoratës gjatë vitit akademik 2021/2202. nuk e patën këtë mundësi. Kjo pasi UP-së nuk i ishte ...

Universiteti i Prishtinës hap konkurs për bursa universitare

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” ka hapur konkurs për bursa universitare për vitin akademik 2021/22.

Shpejtim Bulliqi tenton ndikimin në senatorët e UP-së për avancimin e një asistenti

Kryetari i komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi që në të njëjtën kohë ushtron edhe detyrën e profesorit të Gjeografisë në Universitetin e Prishtinës, Shpejtim ...

Publikohet raporti “Strategjitë në fushën e arsimit të lartë në Kosovë”

Organizata ‘Admovere’ ka publikuar raportin “Strategjitë në fushën e arsimit të lartë në Kosovë” qëllimi i të cilit ka qenë të analizojë dhe krahasojë paraqitjen e problematikave të ...