Postet nga: plagosja në pejë

Apeli vendosi për të dyshuarit në incidentin në diskotekën e Pejës

Gjykata e Apelit ka vërtetuar masën e paraburgimit ndaj njërit ndërsa ua ka ndryshuar atë në arrest shtëpiak dy personave tjerë të dyshuar për ...

Prokuroria kërkon rigjykim për plagosjen e katërfishtë në Pejë, i akuzuari kërkon mbrojtje

Në Gjykatën e Apelit, të martën janë shqyrtuar ankesat e prokurorisë dhe avokatëve për rastin e vrasjes në tentativë në qershor të vitit të kaluar në ...

Prokuroria kërkon rigjykim për plagosjen e katërfishtë në Pejë

Në Gjykatën e Apelit janë shqyrtuar ankesat e prokurorisë dhe avokatëve për rastin e vrasjes në tentativë në qershor të vitit të kaluar në qytetin e Pejë...

Kamerieri Dëshmon për Plagosjen e Katërfishtë në Pejë

Kamerieri i lokalit “Brigde 2” ka dëshmuar sot në Gjykatën e Pejës për të shtënat e armëve që lanë të plagosur katër persona në ...

Të Miturit Dëshmojnë në Gjykatë për Rastin Ku Mbetën të Plagosur

Dy të miturit,B.R. dhe G.L. kanë dëshmuar sot në gjykimin për rastin e vrasjes së rëndë të mbetur në tentativë që ndodhi në qershor ...

Spitali e Policia Japin Detaje për të Plagosurit në Pejë

Spitali e Policia Japin Detaje për të Plagosurit në Pejë

Mjeku tha se dy nga katër të plagosurit janë në gjendje të rëndë dhe se janë dërguar në Qendrën e Klinikës Universitare të Kosovës.