Postet nga: Myzafer Sylejmani

Apeli ua përgjysmon dënimet 4 policëve të dënuar për marrje ryshfeti

Në fillim të vitit 2019, pas ankesave të të akuzuarve, Gjykata e Apelit ua ka përgjysmuar katër zyrtarëve policorë dënimet që u ishin shqiptuar nga Gjykata e ...

Prizren, gjykata dënon 4 policë të trafikut për ryshfet

Tre zyrtarët policorë Neshat Avdaj, Driton Bajrami dhe Muzafer Sylejmani dënim me gjobë nga 4,000 euro dhe dënim me burgim në kohëzgjatje prej 6 muaj ndërsa Binak ...

3 policët e pranojnë fajin për marrje ryshfeti, i 4-ti kërkon lirimin nga akuza

Në rigjykimin e 4 zyrtarëve policorë, të akuzuar për marrje ryshfeti, është dhënë fjala përfundimtare.

Jepet fjala përfundimtare në rigjykimin e 4 policëve të akuzuar për marrje ryshfeti

Zyrtarët policorë Driton Bajrami, Neshat Avdaj dhe Myzafer Sylejmani, së bashku me Binak Bytyçin, të akuzuar për marrje ryshfeti, sot në Gjykatën e Prizrenit do të ...

Polici i akuzuar për ryshfet: Asnjëherë askujt nuk i kam marrë të holla

Në Gjykatën e Prizrenit është mbajtur seanca e rigjykimit të 4 policëve të trafikut të akuzuar për marrje ryshfeti nga shoferët kundërvajtës.

4 policët e akuzuar për marrje ryshfeti dalin para gjyqit

Në nëntor të vitit 2017, Gjykata e Prizrenit kishte shpallur aktgjykimin dënues për zyrtarët policorë, të akuzuar për marrje ryshfeti.