KALLXO a je për punë

KALLXO.com shpall konkurs:

Grafist, 2D / 3D

Montazher/Kameraman dhe

TV Realizator – Live Mixing

Aplikantët duhet të jenë të motivuar për punë dhe të jenë

fleksibilë në kërkesat për të punuar në orare të ndryshme.

Për të aplikuar, duhet ta dërgoni një CV dhe një letër motivimi në emailin [email protected]

Prishtina Insight

KALLXO a je për punë

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend