array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Suela Beka

Suela Beka

Suela i është bashkuar ekipit të BIRN Kosova që nga muaji korrik i vitit 2020.

Me përkushtim maksimal dhe energji tejet pozitive kujdeset çdo herë për shkëlqim të ambientit të zyrës. Është e domosdoshme ndihma e pakursyer që ofron Suela për organizatën.