array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Durim Shala

Durim Shala

Durim Shala është kameraman dhe montazhier në programet televizive Drejtësia në Kosovë dhe Jeta në Kosovë që dy vite. Durimi, gjithashtu xhiron operacionet e Policisë së Kosovës, të cilat shfaqen në Rubrikën Policia, pjesë e emisionit Drejtësia në Kosovë. Durimi vazhdon studimet në Universitetin e Prishtinës në drejtimin Marketing, si dhe në Kolegjin AAB në drejtimin Produksion