array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Astrit Perani

Astrit Perani

Astriti iu bashkua ekipit të BIRN Kosova në janar të 2008 në cilësinë e kameramanit dhe montazhierit për emisionet “Jeta në Kosovë” dhe “Drejtësia në Kosovë”. Për 8 vjet rresht, Astriti kujdeset të sigurojë më të mirën prej materialeve për emisione dhe WEB TV. Astriti është student në Universitetin AAB-RIINVEST, duke vazhduar studimet për komunikim masiv me fokusim në Produksion. Fjalëpakë dhe punëshumë, ai është kurdoherë serioz dhe në raste festash e shohin edhe të buzëqeshë.