Rezultatet e kerkimit për: badovci terrorizem

Propaganda fetare që kërcënon Kosovën

Përmbajtje të rrezikshme të cilat promovojnë islamin politik, ekstremizmin fetar, përfshirë ‘luftën e shenjtë’ (xhihadin) për ...

A po refuzojnë të dënuarit për terrorizëm të jenë pjesë e programeve rehabilituese?

Në Kosovë janë kthyer dhjetëra kosovarë nga zonat e luftës. Gra, burra e fëmijë tashmë janë pjesë ...

Cilat ishin kërcënimet më të mëdha për sulme terroriste në Kosovë?

“Për të qenë të sigurt, të gjithë pjesëtarët këshillohen që të evitojnë vizitat në qendrat e ...

VIDEO - Dënohet sërish i akuzuari në rastin ‘Badovci’

Fehmi Musa, i akuzuar në rastin e njohur si “Badovci”, është shpallur përsëri fajtor nga Gjykata e Prishtinë...

Fehmi Musa: Njeriu që më ka ndalur të shkoja në Siri është Shefqet Krasniqi

Fehmi Musa, i akuzuar për ndihmë në kryerjen e veprave terroriste në rastin e njohur si “Badovci” ka dhë...

Gazmend Haliti shpallet i pafajshëm lidhur me akuzën për terrorizëm

Gjykata e Prishtinës e ka liruar nga akuza  Gazmend Halitin për organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist.

Ata që rekrutuan kosovarët në terrorizëm enden të lirë

Institucionet e Kosovës ende nuk kanë arritur të gjejnë diagnozën e saktë pse shumë kosovarë përfunduan në ...

Gjykimi për rastin "Badovci", Fehmi Musa sërish deklarohet i pafajshëm

Në ri gjykimin ndaj Fehmi Musës, i akuzuar për veprën penale shtytje në terrorizëm në rastin ...

Përsëri shtyhet seanca për terrorizëm ndaj Fehmi Musës

Në Gjykatën Themelore sot ishte paraparë të mbahet seanca ndaj Fehmi Musës i akuzuar për veprën ...