Rrëfimi i Xhevdet Kelmendit për vrasjef në konfliktin Elshanëve dhe Kelmendëve

Pak ditë pasi ka shpëtuar nga një atentat në Pejë, njëri nga pjesëtarët e rritur të familjes Kelmendi ka rrëfyer në gjykatën e Pejës për konfliktin në mes dy familjeve. I shoqëruar nga eskorta e policisë, Kelmendi është thirrur dëshmitar në gjykimin ndaj Granit Elshanit, pjesëtarit të familjes Elshani, për të cilin prokuroria pretendon se … Continue reading Rrëfimi i Xhevdet Kelmendit për vrasjef në konfliktin Elshanëve dhe Kelmendëve