Video e re nga aksidenti i rëndë në Gjilan

19:58 Një video e re ka dalë nga aksidenti sot në Gjilan. Në këtë video të postuar nga Radio Star Gjilan shihet në një kënd tjetër  mënyrën se si kamioni lëviz dhe dëmton veturat përpara. KALLXO.com ka siguruar një video ku shihet lëvizja e kamionit që shkaktoi një aksident masiv sot në Gjilan. Kamioni që … Continue reading Video e re nga aksidenti i rëndë në Gjilan