Tragjedia në Gjakovë, dënim me 24 vjet burgim

  Gjykata Themelore në Gjakovë ka shpallur fajtor Pjetër Ndrecaj për vrasjen e dyfishtë, duke e dënuar me 23 vite për vrasje dhe 2 vite për armëmbajtje pa leje. Gjykatësi Gëzim Pozhegu, tha se në këtë burgim do t`i llogaritet edhe koha e kaluar në paraburgim. Ndërsa pala e dëmtuar u udhëzua në kontest civil. … Continue reading Tragjedia në Gjakovë, dënim me 24 vjet burgim