Si shpëtoi pa u gjykuar komandanti i Policisë së Ferizajt, Emin Beqiri?

Muajin e kaluar, ish-shefi i Krimeve Ekonomike të Policisë, Emin Beqiri, i cili akuzohej për keqpërdorim të detyrës, pengim të provuarit dhe moslajmërim të veprës penale u gradua në detyrë. Atij iu besua posti i komandantit të Policisë për rajonin e Ferizajt. Mirëpo para një viti Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës kishte ngritur aktakuzë … Continue reading Si shpëtoi pa u gjykuar komandanti i Policisë së Ferizajt, Emin Beqiri?