Shefi i Prokurimit në Prizren mohon akuzat për tenderin për shenjëzimin e rrugëve

Kallxo.com në shkurt të vitit 2019 ka raportuar për zbatimin e kundërligjshëm të kontratës nga Komuna e Prizrenit. Një tender maratonik për shenjëzimin horizontal të rrugëve në Prizren përveç se zvarriti rregullimi e synuar të trafikut të këtij qyteti, u përmbyll me shkelje ligjore dhe mosrespektim të vendimit të Organit Shqyrtues të Prokurimit. Mytaher Haskuka … Continue reading Shefi i Prokurimit në Prizren mohon akuzat për tenderin për shenjëzimin e rrugëve