Rrëfimi i Xhafer Shkodrës gruan e vrava “pahiri”

Xhafer Shkodra nuk e pranoi fajësinë për vrasjen e gruas, në seancën e shqyrtimit fillestar në Gjykatën e Gjakovës. Ai tha se nuk ka pasur për qëllim që ta vras gruan e tij dhe se e njëjta është vrarë “pahiri”. “Arma ka qenë e gruas sime dhe nuk kam gjuajtur asnjëherë në jetën time me … Continue reading Rrëfimi i Xhafer Shkodrës gruan e vrava “pahiri”