Rektorati i UP-së kërkon vetura me ulëse të bebeve

Universiteti i Prishtinës ka hapur tender të blejë vetura, të cilat duhet të kenë përgatitje për ulëse të fëmijëve. Në njoftimin për kontratë të publikuar më 28 qershor, përveç xhipit për rektorin, Universiteti ka planifikuar  t’i blejë edhe dy vetura limuzinë, një transporter (kombi me mbi tetë ulëse) dhe një Caddy, ku vlera totale e … Continue reading Rektorati i UP-së kërkon vetura me ulëse të bebeve