Qan në Gjykatë gjatë dëshmisë për dy vëllezërit e vrarë

Uliks Maloku ka qarë në Gjykatën e Gjakovës teksa po dëshmonte për momentet kur u vranë dy vëllezërit e tij, Shaniu dhe Bahriu. Për këtë vrasje të dyfishtë po gjykohen dy kushërinjtë e viktimave, vëllezërit Besim dhe Blerim Maloku. Rasti tragjik ka ndodhur natën e 9 marsit 2018 në Plloqicë të Malishevës. Gjatë dëshmisë së … Continue reading Qan në Gjykatë gjatë dëshmisë për dy vëllezërit e vrarë