Prokuroria pretendon se hajnat e vranë pjesëtarin e FSK-së

Prokuroria e Gjakovës ka ngritur aktakuzë ndaj dy personave për vrasjen e dyfishtë të ndodhur më 9 mars 2018. Prokuroria po akuzon Besim Malokun për dy vepra, atë të vrasjes së rëndë dhe për mbajtje të armës pa leje, ndërsa Blerim Maloku po ngarkohet vetëm për armëmbajtje pa leje. Aktakuza ndaj Besim dhe Blerim Malokut, … Continue reading Prokuroria pretendon se hajnat e vranë pjesëtarin e FSK-së