Prokurori i shkarkuar propozohet si dëshmitar në gjykimin e për vrasjen e dy vëllezërve në Malishevë

Në gjykimin e të akuzuarve Besim dhe Blerim Maloku për vrasjen e dyfishtë në fshatin Plloqicë të Malishevës, sot në gjykatën e Gjakovës ishte planifikuar që të bëhej leximi i provave materiale. Por kjo nuk u bë për shkak se trupi gjykues vendosi ta ftojë si dëshmitar një ekspert të balistikës, pas kërkesës së përfaqësueses … Continue reading Prokurori i shkarkuar propozohet si dëshmitar në gjykimin e për vrasjen e dy vëllezërve në Malishevë