Pas raportimit të KALLXO.com, dënohet inspektori tatimor

Pas raportimit të KALLXO.com, se një veturë e ATK-së, ishte parkuar në kundërshtim me rregullat e trafikut në hapësirat gjelbëruese të UP-së, është identifikuar shoferi i veturës dhe është ndëshkuar me masë disiplinore. Me 3 mars 2019, pas publikimit të lajmit, zyra ligjore e KALLXO.com e BIRN dhe Interneës Kosova, i është drejtuar me shkresë … Continue reading Pas raportimit të KALLXO.com, dënohet inspektori tatimor