Mungesa e prokurores shtyen gjykimin ndaj zyrtarëve të Arkivit Komunal të Prishtinës

Në mungesë të prokurores, ka dështuar seanca gjyqësore ndaj dy zyrtarëve të Arkivit Komunal të Prishtinës, Naim Shasivari dhe Nexhmije Krasniqi, të cilët akuzohen sipas Prokurorisë për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar. Kryetari i trupit gjykues, Hamdi Ibrahimi deklaroi se prokurorja Merrushe Llugiqi para fillimit të seancës ka njoftuar Gjykatën se në të njëjtën … Continue reading Mungesa e prokurores shtyen gjykimin ndaj zyrtarëve të Arkivit Komunal të Prishtinës