Motra e të akuzuarit për vrasje thotë se është ngacmuar vazhdimisht nga i ndjeri

Në gjykimin e Esat Bajramit, i akuzuar për vrasjen që ka ndodhur në nëntor të vitit të kaluar, sot në Gjykatën e Gjakovës dëshmuan nëna, motra dhe kolegu i punës i të akuzuarit. Bajrami po akuzohet nga Prokuroria e Gjakovës se më 1 nëntor 2017, në qebaptoren “Toni Burger” në Gjakovë ka privuar nga jeta … Continue reading Motra e të akuzuarit për vrasje thotë se është ngacmuar vazhdimisht nga i ndjeri