Vrasja e gruas dhe vajzës 9 vjeçe: Gjykata Supreme anulon dënimin me burgim të përjetëshëm për Pjetër Ndrecajn

Pjetër Ndrecaj, i dënuar për vrasjen e bashkëshortes dhe vajzës së tij do të gjykohet sërish. Pasi Ndrecajt iu dha dënimi me burgim të përjetshëm nga Gjykata e Apelit-dënim më i lartë që ekziston në Kosovë-, Gjykata Supreme vendosi ta kthejë atë në rigjykim. Kjo pas ankesës që e kishte bërë mbrojtja e Pjetër Ndrecaj. … Continue reading Vrasja e gruas dhe vajzës 9 vjeçe: Gjykata Supreme anulon dënimin me burgim të përjetëshëm për Pjetër Ndrecajn