KShC vendos që të mos rritet numri i studentëve të Mjekësisë

Këshilli Shtetëror i Cilësisë (KShC) në mbledhjen e  sotme ka vendosur që të mos rritet numri i studentëve të Fakultetit të Mjekësisë në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, kështu duke e hedhur poshtë vendimin e Ministrisë së Arsimit për këtë çështje. Për këtë pikë votuan katër anëtarë për dhe tre kundër, ndërsa prezent ishin shtatë … Continue reading KShC vendos që të mos rritet numri i studentëve të Mjekësisë