Kërkohet ekspertizë e re e psikiatrisë në gjykimin e Esat Bajramit për vrasjen e 30 vjeçarit

Në gjykimin ndaj Esat Bajramit, i cili po gjykohet për vrasje, u dëgjua eksperti mjeko-ligjor Flamur Dylhasi dhe hetuesi Edmond Jakupaj. Esat Bajrami po akuzohet nga Prokuroria e Gjakovës, se më 1 nëntor 2017, në qebaptoren “Toni Burger” në Gjakovë, ka privuar nga jeta Arlind Hanën. Eksperti mjeko-ligjor Flamur Dylhasi, gjatë dëshmisë së tij tha … Continue reading Kërkohet ekspertizë e re e psikiatrisë në gjykimin e Esat Bajramit për vrasjen e 30 vjeçarit