Ish-kryesuesja e Këshillit Drejtues të UP-së mbante pozitë me konflikt interesi

Agjencia Kundër Korrupsionit ka mbyllur rastin ndaj Ardiana Bunjakut, ish-Kryesuese e Këshillit Drejtues të Universitetit të Prishtinës. Bunjaku sipas këtij vendimi për kohën sa ka mbajtur pozitën në UP ka qenë në konflikt interesi. KALLXO.com ka siguruar vendimin e AKK-së që thotë se rasti ka filluar të trajtohet pas informacioneve dhe kërkesës nga një grup … Continue reading Ish-kryesuesja e Këshillit Drejtues të UP-së mbante pozitë me konflikt interesi