Haradinaj emëron Naim Malokun këshilltar

Kryeministri Ramush Haradinaj është takuar sot në mëngjes me ish-eprorin e UÇK-së, Naim Maloku, të cilin vite më parë e kishte pasur edhe bashkëpartiak. Ky takim rezultoi me vend pune për Naim Malokun, i cili nga sot do ta këshilloj kryeministrin Ramush Haradinaj. Naim Maloku është emëruar këshilltar i kryeministrit si dhe nga ky i … Continue reading Haradinaj emëron Naim Malokun këshilltar