Gjilan, pas raportimit në KALLXO.com, inspektorët gjejnë parregullsi te kompanitë e transportit

Raportimi i qytetarit në platformën KALLXO.com, se disa autobusë në Komunën e Gjilanit nuk po lëshojnë kuponë fiskalë për udhëtarë i ka vënë në punë hulumtuesit e BIRN dhe inspektorët e Administratës Tatimore të Kosovës (ATK). Me ta pranuar informacionin, hulumtuesit e BIRN i janë drejtuar ATK-së me kërkesë për inspektimin e këtyre kompanive të … Continue reading Gjilan, pas raportimit në KALLXO.com, inspektorët gjejnë parregullsi te kompanitë e transportit