Faik Grainca në Gjykatë për Keqpërdorim Detyre

Në Gjykatën Themelore në Ferizaj sot pritet të fillojë shqyrtimi fillestar në gjykimin ndaj ish-drejtorit të Urbanizmit në Komunën e Ferizajt, Faik Grainca. Graica do të dalë para gjyqit në lidhje me akuzat për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe falsifikim të dokumentit zyrtar gjatë kohës sa ishte drejtor i Urbanizmit në Ferizaj. Bashkë me Graincën, … Continue reading Faik Grainca në Gjykatë për Keqpërdorim Detyre