Dalin para gjyqit ish-drejtori dhe zyrtarja e Urbanizmit të Skenderajt

Ish-drejtori i Drejtorisë së Urbanizmit të Komunës së Skenderajt, Hasan Shala, dhe zyrtarja e kësaj Drejtorie, Sanije Ahmeti, kanë dalë para Gjykatës në Mitrovicë për t’u përgjigjur për veprat që u vihen në barrë. Hasan Shala akuzohet për keqpërdorimi të pozitës apo autoritet zyrtar, ndërsa Sanije Ahmeti përveç për keqpërdorim të pozitës apo autoritet zyrtar … Continue reading Dalin para gjyqit ish-drejtori dhe zyrtarja e Urbanizmit të Skenderajt