Caktohet dita e gjykimit të Pal Lekajt

Pasi që Gjykata e Apelit kishte refuzuar ankesat për hudhjen e aktakuzës dhe kundërshtimit të provave ndaj të pandehurve Pal Lekaj, Ismet Isufi dhe Veli Hajdaraga, gjykata e Gjakovës ka caktuar 24 prillin si ditë të seancës për këtë rast. Lajmin për KALLXO.com e ka konfirmuar gjyqtari i rastit Shaqir Zika. Muajin e kaluar, Gjykata … Continue reading Caktohet dita e gjykimit të Pal Lekajt