Banorët e Shtërpcës kundër ndërtimit të hidrocentraleve

Të martën dhe të mërkurën, banorët e komunës së Shtërpcës u mblodhën në protestë kundër ndërtimin e një hidrocentrali të vogël në Obe Reke, duke përmendur dëmtimin e furnizimit me ujë gjatë ndërtimit të tij. Gërmimet që aktualisht janë duke u zhvilluar për ndërtimin e hidrocentralit të vogël në komunën e Shtërpcës janë ndërprerë të … Continue reading Banorët e Shtërpcës kundër ndërtimit të hidrocentraleve