Banorët e Kusarit kundër shkatërrimit të natyrës nga gurëthyesit – VIDEO

Banorët e fshatit Kusar të Gjakovës po kundërshtojnë shkatërrimin e natyrës në këtë fshat nga kompanitë e gurëthyesve. Sipas tyre në muajin maj kompania “Alko-H&S”, pasi ishte pajisur me pëlqime nga komuna e Gjakovës dhe Ministria e Mjedisit dhe kishte marrë lejen nga Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM), kishte filluar ndërtimin e … Continue reading Banorët e Kusarit kundër shkatërrimit të natyrës nga gurëthyesit – VIDEO