Avokati kishte rast vdekje, dështon seanca ndaj ish-drejtorit të NLB-së Ismajl Rudari

Gjykimi ndaj ish-drejtorit të bankës NLB, Ismajl Rudari, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare në mungesë të avokatit Naser Sopjani është shtyrë. I akuzuari Ismajl Rudari në seancën e sotme e njoftoi trupin gjykues se mbrojtësi i tij ka rast vdekje. “Dje në mbrëmje më ka njoftuar avokati im që ka rast vdekje dhe … Continue reading Avokati kishte rast vdekje, dështon seanca ndaj ish-drejtorit të NLB-së Ismajl Rudari