AKK rrëzon zgjedhjen e Sinan Kajtazit drejtor të Baletit Kombëtar

Balerini Sinan Kajtazi nuk do të marrë pozitën e drejtorit të Baletit Kombëtare të Kosovës. Ai ka dhënë dorëheqje nga pozita u.d. d. së BKK dhe ka refuzuar të marrë pozitën e drejtorit të këtij institucioni zgjedhur kohë më parë nga Këshilli i Drejtues. Ka qenë vet Kajtazi që ka bërë publik vendimin e tij, … Continue reading AKK rrëzon zgjedhjen e Sinan Kajtazit drejtor të Baletit Kombëtar