Sot luhet finalja që mund ta bëjë Kosovën U21 pjesë të historisë

Nga ora 18:00 në Pallatin e Rinisë dhe Sportit sot zhvillohet finalja e IHF Trophy Interctontinental në grupmoshën e juniorëve (U21). Takohen Kosova me Taipein Kinez. Në kombëtaren e Kosovës  janë optimitë për fitore, por po ashtu premtojnë të jenë të përkushtuar maksimalisht, serioz dhe shpresojnë të kenë përkrahjen e duhur nga tribunat. Me fitore … Continue reading Sot luhet finalja që mund ta bëjë Kosovën U21 pjesë të historisë