Vrasja e kushëririt për kontest pronësor, Gjykata ndalon publikimin e dëshmisë së dëshmitarëve

Besmir Ismajli, Samet Ismajli, Fisnik Ismajli, Ismet Ismajli dhe Izri Ismajli, të akuzuar për vrasjen e Muhamet Ismajlit në fshatin Sadovinë e Çerkezëve dhe Ermond Ismajli, i akuzuar për lëndim të lehtë trupor, janë sjellë sot në Gjykatën e Gjilanit. Ata po akuzohen (të akuzuarit për vrasje), se me mjete të forta e kanë vrarë, … Continue reading Vrasja e kushëririt për kontest pronësor, Gjykata ndalon publikimin e dëshmisë së dëshmitarëve