Ukë Rugova, Astrit Haraqija dhe të tjerët deklarohen sërish rreth fajësisë

Në Gjykatën e Prishtinë ka nisur seanca gjyqësore për rastin ndaj të dyshuarve për krim të organizuar me viza italiane, ndaj të akuzuarve Ukë Rugova, ish-ministri i Kulturës, Astrit Haraqija dhe të tjerëve. Të akuzuarit Ukë Rugova, Astrit Haraqija, Qefser Baholli, Izet Beqiri dhe Florian Petani, janë deklaruar të pafajshëm për veprën penale që akuzohen. … Continue reading Ukë Rugova, Astrit Haraqija dhe të tjerët deklarohen sërish rreth fajësisë