Tre drejtorët e Mytaher Haskukës dolën para Gjykatës (Foto)

Tre drejtorët e Komunës së Prizrenit pasditen e sotme nuk janë paraqitur në punë në orarin e zakonshëm. Levent Kasëmi, drejtor i Shërbimeve Publike (nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje), Fejzë Kabashi, drejtor i Punës dhe Mirëqenies Sociale (LDK) dhe Refik Shaqiri, drejtor për Kadastër dhe Gjeodezi  (Nova Demokratska Stranka), sot u ulën në bankën e … Continue reading Tre drejtorët e Mytaher Haskukës dolën para Gjykatës (Foto)